Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Robot魂 Tamashii Nation 2020 CA Gundam

玩具從來海鮮價, 所以只要係心頭好, 唔好太計較, 正所謂「早玩早享受, 遲玩平兩舊」{:1_203:}

呢隻 魂限 馬沙高達 就正正應驗咗呢個金句, 之前一見佢話11月推出, 諗都冇諗即刻訂, 點都估唔到今次香港官網突然有... 有好多想佢有, 佢死都冇; 有好多直接日本訂咗嘅, 佢又突然有, 真係吹L脹!

講反隻 CA高達, 一開盒見到隻紅色真係嚇L一跳, 好似紅豆肉, 完全唔係馬沙嗰隻橙地粉紅, 唔知搞乜... 不過咁嘅size都可以托起支畀佢身高更大嘅砲, 呢d真係Robot魂嘅強項, 一句講晒, 唔買真係對唔住自己, 講完!{:1_208:}

QC就真係麻麻了, 隨便都揾到兩處, Bandai呀Bandai, 你收得我六七舊水, 比d誠意好唔好?

師兄,神速!
感覺笨大根本冇做好QC,就連魂限都如此
great sharing! thanks!
Ching, thanks for your sharing!!
Seems QC is not bad in Robot Tamashii before................
Sorry to hear that,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,. :cool: