Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 2021年4月 聖衣神話EX 山羊座 <REVIVAL版>

我係星矢迷,但竟然冇印象有呢一幕個手勢{:2_249:}

Agito 發表於 26-11-2020 11:27 AM
感覺聖衣神話一個很好的系列,但已經這麼多………出了十幾二十年,又EX又Revial,大家有儲累了嗎? ...

咁聖衣神話EX比起聖衣神話算係大改,面相髮形有大改進,身形slim咗,所以好多入咗聖衣神話嘅都會入埋聖衣神話EX。聖衣神話就用聖衣形態display,聖衣神話EX就人形裝著display。但呢個聖衣神話Revial,除非係一d冇喺聖衣神話EX出過嘅角色如獨角獸座,先會想入,如果已經有聖衣神話EX嘅角色,仲點會想入同一隻嘅聖衣神話Revival
:Q
我係星矢迷,但竟然冇印象有呢一幕個手勢 x2  :no:   :cool: :unhappy:
red_bull 發表於 26-11-2020 04:01 PM
我係星矢迷,但竟然冇印象有呢一幕個手勢

12 樓強哥有貼圖。哩一幕其實真似李小龍。
THOUTHER 發表於 26-11-2020 03:33 PM
多得B社不斷用各種名目翻叮舊模,好似小弟呢D遲咗入坑的玩家,先至有機會用比較合理的價錢收齊店販版本的 ...

you,re right  :78:
官方發售日公開
魂 NATIONS TOKYO 展出