Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2021年4月 ROBOT魂<SIDE MS> GUNDAM GP03S ver.A.N.I.M.E.

網上圖, 日本市價

R魂的GP03S竟然可以「攝」得入HGUC版的「貨櫃」?係咁R魂出唔出GP03D又好似無乜所謂囉!
GP03S响日本竟然咁快插水?因乜解究?
THOUTHER 發表於 18-4-2021 01:21 AM
R魂的GP03S竟然可以「攝」得入HGUC版的「貨櫃」?係咁R魂出唔出GP03D又好似無乜所謂囉!
GP03S响日本竟然咁 ...

因為通販,唔係魂限,加上B記做法個貨櫃實會配多隻GP03S落去同綑販賣,所以插係正常。
THOUTHER 發表於 18-4-2021 01:21 AM
GP03S响日本竟然咁 ...

明顯係一個 Setup

先減價試圖多賣 R魂版 GP03S 出去, 之後主菜 HGUC GP03D 就會複刻, R魂版可能唔會出 Dendrobium , 始終咁大隻機體風險都好大

個人收藏, ROBOT魂與GFF

一套出又閙,分開出又閙,出成品比你配模型又閙,第時出GP03D唔跟03S又閙,因為宜家唔肯買03S到時炒貴咗,如果GP03S同D出一套又閙,話BANDAI迫你買多隻......
eddiem249 發表於 18-4-2021 08:28 PM
一套出又閙,分開出又閙,出成品比你配模型又閙,第時出GP03D唔跟03S又閙,因為宜家唔肯買03S到時炒貴咗, ...

係咁架啦,唔搵嘢批評下又點顯得自己對玩具嘅專業呢......
HG與ROBOT魂

終於有藉口可以起左隻GP03D貨櫃, 走S...:x
真人的大腿也不能"屈"到這麼大幅度。
Agito 發表於 19-4-2021 06:12 PM
真人的大腿也不能"屈"到這麼大幅度。

點會唔得?你無試過單膝跪?