Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] G.I.JOE~Cobra Commander

G.I.JOE有個叫廸蘇
哥佈拉有個叫水晶人
因為2個都幾似樣{:1_376:}
一個金頭{:1_375:}一個銀頭{:1_215:}
我成日都搞錯
唔知邊個打邊個:(
人物造型梗加唔知邊個抄邊個....

實物Cobra Commander
同盒面插畫最大差異顏色
插畫用咗唔少黃/金色
實物黃/金色分佈非常少
頭盔兩則黑色區細節塗裝欠奉..
可動未提昇到超.可動
我對把佩劍仲喺軟而唔夠硬...物料唔多滿意:angry:
右手型欠缺一個拳頭
有個竪食指手型....:42:
:p:he::he::he:
好吧....就惡搞一下囉

:p#2

:@一羊指?
天蠍座XX毒針??
:p#3

Cobra Commander似乎學了鬛狗掏肛絕技~:p

D圖令我想起李中興的街霸:72:
joveinhk 發表於 3-11-2020 10:15 AM
D圖令我想起李中興的街霸

港漫我冇睇
如有雷同?實屬巧合

全因Cobra Commander有個食指手型搵咗域加示範
點解搵域加
因為有反白高潮眼似好享受篤篤:p

兩個太相似了{:1_206:}
成個兄弟咁:he:

盒繪版配色待出
另外仲有隻[color=var(--ytd-video-primary-info-renderer-title-color, var(--yt-spec-text-primary))]SDCC限定版已出
黑色滴

GI Joe Classified Series 09 SNAKE SUPREME COBRA COMMANDER SDCC Hasbro PulseCon Exclusive Figure
孩佬最差係成日都唔配多對手型,
不過對d小朋友黎講已經足夠.
Gundam6j 發表於 6-11-2020 01:43 AM
孩佬最差係成日都唔配多對手型,
不過對d小朋友黎講已經足夠.

冇錯係

孩記的確配件差
呢隻少咗隻握拳手型....

Ps:家下先知原來英語配音係星星叫來:he:
毒蛇郎君登場後佢就變得好廢仲大吵大鬧
迪蘇作反。 毒蛇黨首領淪為邊緣化⋯⋯
人物