Toysdaily 玩具日報

查看: 12772|回復: 10

[非官方產品] 魔契可動 『不屈的武道家』

如果當日港魂陣地戰你輸咗,你又唔想食炒,而又唔介意玩翻版的話…

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
黃毛頭以外無興趣,依隻可以粗粗地玩換個黃毛頭,之前就係貪依間比古洛有黃毛頭先買
佢配黃髮好過藍髮
講起黃頭,喱個好抵玩。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
魔契可動好似又係主力出正傳人物,咁有得揀當然揀番B社正版貨啦,但如果佢主力出舊劇場版角色反而可以考慮吓,因為B社根本就無視舊劇場版角色!
THOUTHER 發表於 9-10-2020 11:09 PM
魔契可動好似又係主力出正傳人物,咁有得揀當然揀番B社正版貨啦,但如果佢主力出舊劇場版角色反而可以考慮 ...

隻超4完全無左件事
THOUTHER 發表於 9-10-2020 11:09 PM
魔契可動好似又係主力出正傳人物,咁有得揀當然揀番B社正版貨啦,但如果佢主力出舊劇場版角色反而可以考慮 ...

佢原本一開始係做精英軍團, 明明佢個賣點係出D未出過的冷門角色, 點知出左3個又集中出BANDAI已出過的主角
yugi 發表於 10-10-2020 09:12 AM
佢原本一開始係做精英軍團, 明明佢個賣點係出D未出過的冷門角色, 點知出左3個又集中出BANDAI已出過的主角 ...

依隻配超一or超二頭咪好(佢之前都原創左個比古洛同神飯頭啦),又要用返b記超個兩種頭
G3X 發表於 10-10-2020 06:42 AM
隻超4完全無左件事

由最初翻模改色頭雕開始,以著魔的馬為名做咗幾款頭雕,見反應理想於是擴大戰線,以魔契可動為名推出自行起模人偶系列,即係精英軍團,關注嘅人多但實際落單嘅人少,到而宜家都仲係清緊貨。

最新佢喺IG都有更新超4消息暗叫人落單,佢收夠數先會開始做。黑悟同兆已經證實點做先係最好賣,還完基本步,翻模最實際。
iorik 發表於 10-10-2020 11:20 AM
由最初翻模改色頭雕開始,以著魔的馬為名做咗幾款頭雕,見反應理想於是擴大戰線,以魔契可動為名推出自行 ...

隻悟天格斯布歐配件應該都無行

唯一隻可動古杜應該唔少人都會買
yugi 發表於 10-10-2020 11:32 AM
隻悟天格斯布歐配件應該都無行

唯一隻可動古杜應該唔少人都會買

布歐已經宣佈唔出配件包,改為完整人偶,但冇講幾時出。