Toysdaily 玩具日報

查看: 13596|回復: 16

[新品消息] 2021年2月 聖衣神話EX 鳳凰座一輝(新生青銅聖衣) <REVIVAL版>

正喎!終於有機會俾小弟追番神話EX青銅五小強,但今次R版除咗加送一張「聖衣分解裝著圖」之外,好似無乜改動,似乎欠咗D誠意!
THOUTHER 發表於 24-9-2020 04:26 PM
正喎!終於有機會俾小弟追番神話EX青銅五小強,但今次R版除咗加送一張「聖衣分解裝著圖」之外,好似無乜改 ...

無戰損聖衣啊朋友。咪咁開心住啦。
sbyk 發表於 24-9-2020 04:50 PM
無戰損聖衣啊朋友。咪咁開心住啦。

小弟無話要後追戰損版聖衣喎,師兄係咪誤會咗?
THOUTHER 發表於 24-9-2020 05:23 PM
小弟無話要後追戰損版聖衣喎,師兄係咪誤會咗?

咁既價錢又少套聖衣,買初版好過啦。
sbyk 發表於 24-9-2020 05:40 PM
咁既價錢又少套聖衣,買初版好過啦。

師兄的意思係初版一盒係有兩套聖衣包括戰損版聖衣?呢點小弟完全唔知情,因為小弟一盒EX青銅都無。咁今次真係小弟誤會咗啦!
THOUTHER 發表於 24-9-2020 05:51 PM
師兄的意思係初版一盒係有兩套聖衣包括戰損版聖衣?呢點小弟完全唔知情,因為小弟一盒EX青銅都無。咁今次 ...

係。初版有兩套聖衣。一套正常一套戰損。重生版少套聖衣俾張聖衣分解圖你。
「聖闘士聖衣神話EX フェニックス一輝(新生青銅聖衣)」がリバイバル版となって一般店頭にて2021年2月発売決定!

https://twitter.com/t_features/status/1309311800672804864

呢隻Revival版件聖衣同EX有咩分別?
laiken 發表於 26-9-2020 12:11 PM
呢隻Revival版件聖衣同EX有咩分別?

分別就係少套戰損聖衣
初版當時賣幾多錢
原來係6000 yen
Saint Cloth Myth EX PHOENIX IKKI [NEW BRONZE CLOTH] <REVIVAL Ver.>
Scheduled Release: February 2021

https://www.facebook.com/tamashii.nations.japan/

聖闘士聖衣神話EX フェニックス一輝(新生青銅聖衣)<リバイバル版>

価格:8,800円(税10%込)8,000円(税抜)   
発売日:2021年02月

■商品仕様

全高:約170mm
材質:ABS・PVC・ダイキャスト
■セット内容

・本体
・聖衣一式
・オブジェ用フレーム一式
・交換用表情パーツ3種
・交換用髪の毛パーツ
・交換用手首左3種
・交換用手首右4種
・聖衣分解装着図

https://tamashii.jp/item/13394/#item_detail