Toysdaily 玩具日報

查看: 19982|回復: 52

[新品消息] 2月 魂限「METAL BUILD」突擊自由高達 光之翼配件 SOUL BLUE Ver.

光之翼 Option Set

METAL BUILDストライクフリーダムガンダム
光の翼オプションセット SOUL BLUE Ver.

「METAL BUILDストライクフリーダムガンダム 光の翼オプションセット SOUL BLUE Ver.」9月25日(金)受注開始!

http://tamashiinations.blog.jp/archives/7115458.html

意料中事。時間問題。又要搶
就係欠咗SF呢對光之翼,仲以為要11月先有得訂添。
大家請記得,隻freedom 並唔係soul blue ,得光翼係
文章好似話剩係賣對翼
heewing 發表於 16-9-2020 09:20 PM
大家請記得,隻freedom 並唔係soul blue ,得光翼係

隻色同花紋都係SOUL BLUE STRIKE FREEDOM喎:47:
咁有冇師兄知道呢對翼同之前對翼有咩分別?:56:
heewing 發表於 16-9-2020 09:20 PM

哩SET翼係配之前會場限定版Soul Blue SF 既 Soul Blue 版光之翼。只賣翼。
ToyKnife 發表於 17-9-2020 02:51 AM
咁有冇師兄知道呢對翼同之前對翼有咩分別?

話對翼既反光特效顏色唔同喎。其實咪就係變相加價再販囉
sbyk 發表於 17-9-2020 04:05 AM
話對翼既反光特效顏色唔同喎。其實咪就係變相加價再販囉

對舊翼依家貴到飛起,佢點加都係一個入返嘅機會。
poemerry 發表於 17-9-2020 04:55 AM
對舊翼依家貴到飛起,佢點加都係一個入返嘅機會。

搶得到就係囉。搶得到既話
rb173 發表於 17-9-2020 01:38 AM
隻色同花紋都係SOUL BLUE STRIKE FREEDOM喎

哈哈,我睇錯了
之前嗰套 SF + DESTINY + 光翼 FULL PACKAGE 買咗到而家都仲未開嚟玩過, 咁快又話出新版喇.
Maple 發表於 17-9-2020 07:48 PM
之前嗰套 SF + DESTINY + 光翼 FULL PACKAGE 買咗到而家都仲未開嚟玩過, 咁快又話出新版喇. ...

笨大「關顧」d後追本體冇入手光翼既玩家~
Maple 發表於 17-9-2020 07:48 PM
之前嗰套 SF + DESTINY + 光翼 FULL PACKAGE 買咗到而家都仲未開嚟玩過, 咁快又話出新版喇. ...

套命運套裝2016年出,你到宜家未開唔算快囉