Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2021年2月 NXEDGE STYLE 夏鬼丸

可惜動畫跳過幻龍丸同龍激丸的故事, 今集開始用魔神2的音樂, 個上回提要音樂回憶返晒黎
終於要等到出 夏鬼丸……期待隻 新生邪虎丸消息
badpurin 發表於 26-9-2020 12:27 PM
終於要等到出 夏鬼丸……期待隻 新生邪虎丸消息

我諗真夏鬼丸出都未必見到新星邪虎丸,大方向係七魂見就有機,七魂不見就。。。
k_dash 發表於 26-9-2020 01:48 PM
我諗真夏鬼丸出都未必見到新星邪虎丸,大方向係七魂見就有機,七魂不見就。。。 ...

話說神雙魚都要响「黃金魂」尾二果集先至現身,始終最後果集一日未出街,一日都有希望。
最尾果集龍神丸斷估都要Upgrade吓先至打Boss,如果夏鬼丸同邪虎丸唔跟住Upgrade又好似講唔通!
期待出真夏鬼丸
THOUTHER 發表於 26-9-2020 02:45 PM
話說神雙魚都要响「黃金魂」尾二果集先至現身,始終最後果集一日未出街,一日都有希望。
最尾果集龍神丸 ...

第7個魂個煌龍丸就係果個所謂UPGRADE最終形態
yugi 發表於 26-9-2020 03:03 PM
第7個魂個煌龍丸就係果個所謂UPGRADE最終形態

剛剛睇完第5集,出現的真 ·夏鬼丸,實在有型,有劍盾,雙膊出現返 鯊魚形狀紋……跟邪虎丸對戰。
雖然今集現身時間不多,但收貨。都係期待下集到邪虎丸 變身做"新星邪虎丸"再對戰 Big boss!
問題系龍星丸退化翻去原來形態吾合理!
KUDAFF 發表於 29-9-2020 07:18 PM
問題系龍星丸退化翻去原來形態吾合理!

都返左去創界山無左星界山的力量好合理, 同埋唔知計唔計埋OVA, 計埋就光龍劍已斷埋
yugi 發表於 29-9-2020 09:05 PM
都返左去創界山無左星界山的力量好合理, 同埋唔知計唔計埋OVA, 計埋就光龍劍已斷埋 ...

Ching, 請問知唔知邊度可以睇到OVA?
saihttam 發表於 30-9-2020 12:23 AM
Ching, 請問知唔知邊度可以睇到OVA?

我都係當年睇漫畫版, 動畫好似就有3集, 不過睇完成套野都無魔神出場就無再睇動畫版
NXEDGE STYLE [MASHIN UNIT] 夏鬼丸

価格:4,620円(税10%込)4,200円(税抜)   
発売日:2021年02月

■商品仕様

全高:約90mm
材質:PVC、ABS製
■セット内容

・本体
・海流槍怒
・撃輪
・交換用手首左右
・専用STAGE一式

https://tamashii.jp/item/13397/

呢隻可以等跌價入手:34:
真中淳平 發表於 3-10-2020 02:57 PM
呢隻可以等跌價入手

七魂幾部前期機都一路插,之前唔插應該係因為LCX展,個展覧一過就開始嚟料
等真夏鬼先入