Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure-rise Standard 幪面超人龍騎 系列

Figure-rise Standard 仮面ライダー龍騎
価格: 4,730円(税10%込)
発売日: 2021年04月17日
https://bandai-hobby.net/item/4352/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
官方介紹

貼紙

発売は4/17!!!ご期待ください!!!

http://bandaihobby.hatenablog.com/entry/2021/04/12/130000

食玩又又出龍騎:p
網上圖, SHF與模型

本帖子中包含更多資源

x
不知現貨幾錢。。。。。。
又登入唔到 發表於 18-4-2021 12:38 AM
不知現貨幾錢。。。。。。

唔知點解魂ITEM代理就通常早過發售日兩日派貨但模型好多時就遲過發售日一星期先派貨
PB限定 Figure-rise Standard 幪面超人龍牙

Figure-rise Standard 仮面ライダーリュウガ
ノンスケール組み立て式プラモデル
製品素材:PS・PE・ABS・PET
商品内容:Figure-rise Standard 仮面ライダーリュウガ/ドラグブラッカー/アドベントカード一式/ディスプレイ台座一式/ドラグクローパーツ
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:5,500円(税込)
2023年4月発送予定
https://hobby.dengeki.com/news/1765858/

本帖子中包含更多資源

x
越出越慢睇黎出齊20人好大機會死line
都預左會咁出~~~

平成拉打仲差幾隻, 應該唔會斷line吧......
denniskwong 發表於 7-12-2022 10:32 AM
都預左會咁出~~~

平成拉打仲差幾隻, 應該唔會斷line吧......

照之前速度原本明年年中可齊20人但依家慢左2024年尾都唔知齊唔齊, 出齊20人後估計半死有新電影先係咁易出下新款好似新1號咁
yugi 發表於 7-12-2022 12:32 PM
照之前速度原本明年年中可齊20人但依家慢左2024年尾都唔知齊唔齊, 出齊20人後估計半死有新電影先係咁易 ...

拉打我都仲有信心, 反而龍珠果條 line 就真係窄窄地, new spec悟空好像都冇乜人買, 而家又靜晒了
PB限定 Figure-rise Standard 幪面超人龍牙 官方介紹

https://bandaihobby.hatenablog.com/entry/2022/12/07/130000?_gl=1

denniskwong 發表於 7-12-2022 12:42 PM
拉打我都仲有信心, 反而龍珠果條 line 就真係窄窄地, new spec悟空好像都冇乜人買, 而家又靜晒了 ...

龍珠原本都幾好,但出出下大把角色未出,卻又改少少重出悟空,要買一早買左啦,當然無乜人買
Absolutely love it