Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] 2020年11月6日至11月8日 魂展 TAMASHII NATION 2020 展覽

99.9% 參考出品.....
G3X 發表於 8-11-2020 06:55 AM
再出,應該趙雲,馬超,張飛高機會一dd,始終d武將型,有把長槍殺食D

其實只要B社肯出呂布+赤兔馬,應該可以救番生成條「三國傳」Line,不過之前果四隻「三國傳」銷情實在太得人驚,劉備高達已跌穿四魚大關,B社應該唔會再考慮MR魂「三國傳」了!
THOUTHER 發表於 8-11-2020 02:34 PM
其實只要B社肯出呂布+赤兔馬,應該可以救番生成條「三國傳」Line,不過之前果四隻「三國傳」銷情實在太得 ...

第一隻應該呂布or趙雲,再張,關,馬,曹操,,劉備or孫權應該出3,4多人買先再出,b記太執著劉備依位主角機做頭炮,sdx又係,但劉備依位主角普遍無呂布,五虎咁多fasn...

比達都出隻新,仲係無意欲出隻Z劍造型杜拉格斯2.0.....
THOUTHER 發表於 8-11-2020 02:34 PM
其實只要B社肯出呂布+赤兔馬,應該可以救番生成條「三國傳」Line,不過之前果四隻「三國傳」銷情實在太得 ...

我都唔明做乜唔出呂布反而出隻關羽先
又到左一年一度既笨大吹水走數大會  我地又黎睇下佢出到幾多樣:he:

99.9% 參考出品...:34:  發表於 8-11-2020 10:54 PM

不是!只是接近年底,身為批發的「精精」也要套現找数,要錢不要貸,所以自己劈價跳樓之嘛!!

而並非該系列唔賣得!
G-man 發表於 9-11-2020 01:39 AM
不是!只是接近年底,身為批發的「精精」也要套現找数,要錢不要貸,所以自己劈價跳樓之嘛!!

而並非該系 ...

隻劉備4舊水左好耐啦,網上d人放都4舊水

https://youtu.be/YMsAPMAAk1Q

https://youtu.be/aSvyl0J0Ug0

終於等到大王者出埋架機了!!:handshake:
worrow 發表於 9-11-2020 10:08 PM
終於等到大王者出埋架機了!!

试作版本很膠,希望明年玩具成品用金屬色+電鍍~

我見冇乜人講餃子~~
如果佢真係出,可能係近年最細隻嘅全可動figure!!
同時我覺得古杜起碼要有三種姿勢換
先講得通點解係不可動 (始終出場時間少,動作亦唔算多)

「超時空要塞マクロス、マクロスF、マクロスΔ DX超合金&LIVE情報ゼントラ盛りスペシャル!」

https://youtu.be/qnRcEAdI_Rc

兩蚊 發表於 10-11-2020 08:41 AM
我見冇乜人講餃子~~
如果佢真係出,可能係近年最細隻嘅全可動figure!!
同時我覺得古杜起碼要有三種姿勢換

暫時SHF最細隻係銀河守護隊的火箭, 睇下餃子會唔會細過佢:x