Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2021年1月 ROBOT魂<SIDE MS> RX-78GP01Fb 高達GP01Fb ver.A.N.I.M.E.

其實大貨到咗未?我見周圍都好似冇咩貨
blackhack10 發表於 27-1-2021 04:32 PM

可能日本都唔夠賣,情況同之前GP02相似
blackhack10 發表於 27-1-2021 04:32 PM

其實真係唔好信"遲D有大貨"呢D說話, 有時見到鐘意建議入左先!

當年我隻GP01, 都係以為遲D有大貨, 到最後要食炒, 果次之後, 我都係見到啱就買左先, 個人意見
呢隻好野,見到貨就好買,之前隻gp02,遲左一個星期就冇晒,之後好耐先搵到, 已經又貴左
GP02俾我既教訓係:原來通販都會賣斷市。

但係f91同x1又教我:通販可以一插再插。

好亂呀~~

計我話,岩就買,有d野唔等人,有時等到既又未必係岩既野。
因想買日版。但見出面嗰啲全部行版
根本英俊 發表於 28-1-2021 01:19 PM
其實真係唔好信"遲D有大貨"呢D說話, 有時見到鐘意建議入左先!

當年我隻GP01, 都係以為遲D有大貨, 到最後 ...

同意,小弟覺得宜家D玩具鋪只會入一批貨,賣哂果批貨就算,未必會有「大貨」呢回事,所以見到心頭好,價錢又合理,可以先入手,千祈唔好等。如果覺得件貨有機會被炒起,不妨訂咗先!
啱啱行過現時2/F有貨。有興趣可去睇吓