Toysdaily 玩具日報

查看: 9513|回復: 10

[新品消息] First look at Hot Toys' Black Widow (2020) Snow Suit Sixth Scale Figure!

New photo from Hot Toys Summer Showcase:

New photos from 2020 Sideshow Con:

SS Con WW1

SS Con WW1

SS Con WW2

SS Con WW2

SS Con WW3

SS Con WW3

SS Con WW4

SS Con WW4

:58:各位覺得如何?

其實應該可以做植髮頭。唯有到時寄望有第…出…
個妝老得太緊要,個body配返endgame頭效果更好
對我來說,有endgame已足夠
頭髮和臉好像是分離狀態似的
Scarlett Johnson 邊度有咁高呢
覺得個樣有d似 Robocop 梅菲.....
IM2 。長曲髮
A1。短小曲髮
CA2。長直髮
A2。短小曲髮
CA3。長小曲髪
A3。金短金髪
A4。留辮
到呢只8.0⋯⋯竟然back 去啤膠髪。⋯⋯什麼道理呢?
好明顕DISPLAY 出左問題,個"西"位多左D野係到,唔想跌有好多方法,BTW 還是個DESIGN 係有兩隻類似黑色手指東西係"西"位,還是我有問題,睇得AV片多,錯左重點
siuchubi 發表於 31-7-2020 08:21 AM
好明顕DISPLAY 出左問題,個"西"位多左D野係到,唔想跌有好多方法,BTW 還是個DESIGN 係有兩隻類似黑色手指 ...

這是企座啦,想用手指玩西,記得去訂black widow啦
Thanks for sharing!