Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[Hot Toys] Spider-Man: Far From Home - 1/6th scale Mysterio’s Iron Man Illusion Collec...

nobita16 發表於 24-7-2020 06:13 AM
插完果班其實都未必真係會買...

冇錯。但睇番Hottoys 個Facebook Page 公佈呢隻野個post 有成5.4 k 個讚。評價好高。就算最終隻野銷情唔好,個PR 已經赢哂。:x
應該同隻全息影MK4一樣 D關節位同一D裝甲係合金
收得你咁既價 全膠出黎比人少GA
呢隻係出得幾靚 都會訂
爛身爛勢, 會唔會郁兩郁就爛?
banksy 發表於 24-7-2020 09:20 PM
爛身爛勢, 會唔會郁兩郁就爛?

合金喎,應該掉落地都唔會爛嘅,話晒成兩千五蚊㗎
buddylee 發表於 25-7-2020 09:59 PM

我有問過佢地,佢地都未覆我係合金or膠
buddylee 發表於 25-7-2020 09:59 PM

外甲/骷髏唔會有合金掛? 合金比膠做舊化相對困難
pHil 發表於 24-7-2020 01:51 PM
冇錯。但睇番Hottoys 個Facebook Page 公佈呢隻野個post 有成5.4 k 個讚。評價好高。就算最終隻野銷情唔 ...

我都成日會順手接讚, 但其實D post 我冇睇超過5秒...

女王話呢隻恐怖兼核突......唯有,pass:56:
Thanks for sharing!