Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ROBOT魂 ZAKU II HIGH MOBILITY TYPE 白狼 玩具攝影

白狼版本的渣古,MARKING靚,白色特別,有好多噴射件效果玩,相當唔錯。 不過,之前已經評測過渣古,不多講了。

足本報告,可到我的FACEBOOK玩具專頁:https://www.facebook.com/ki0079.robot.workshops

呢隻其實行版仲未派?請問有冇師兄知……見咁多淨係得日版貨,仲要炒價……
西環老妖2 發表於 3-7-2020 11:55 PM
呢隻其實行版仲未派?請問有冇師兄知……見咁多淨係得日版貨,仲要炒價…… ...

行版派貨愈來愈遲,我這一隻都是從港魂訂的,追了一段時間才行,你的怎樣?
開頭話提早22号派貨,結果我都係29号先收到。
謝謝樓主既分享,不過近期D相好似暗左少少,睇得無咁清楚。
玩具Joe 發表於 4-7-2020 10:21 AM
開頭話提早22号派貨,結果我都係29号先收到。

我真系 23 就送到囉喎。。。
pulpman 發表於 4-7-2020 10:39 AM
我真系 23 就送到囉喎。。。

我是6月28日收到。現時好睇佢送貨有無單送到你個頭,無就一直等。
玩具Joe 發表於 4-7-2020 10:23 AM
謝謝樓主既分享,不過近期D相好似暗左少少,睇得無咁清楚。

謝謝提醒,我留意下先:)
kkkiii0079 發表於 4-7-2020 08:17 AM
行版派貨愈來愈遲,我這一隻都是從港魂訂的,追了一段時間才行,你的怎樣? ...

我米青訂,應該唔會炒起左冇貨派掛?!