Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2020年12月 DYNACTION 褔音戰士 EVANGELION 初號機

好似幾巨型。幾好。不過問題係,d 武器唔係又魂限賣下化
{:1_224:}
希望出覺醒版,咁就可以滿足返買唔到medicom  果隻條數
越來越感興趣!

重好似大MB版好多^^
This is gonna have so many DLC :34:
彩色版工場試作 preview

約8mm高的碇真嗣

http://tamashiinations.blog.jp/archives/7548814.html

『シン・エヴァンゲリオン劇場版』
      西暦2021年1月23日公開

https://youtu.be/-CEjqATcPAg

官方發售日公開

嘩! R.A.H.咁嘅size~

QC 差, 甲膠脆 (我一扭大脾食唔正度力, 大脾起角位已經裂左) , D 膠又唔靚 , 重心好高但對腳輕, 隻野大但無乜 Detail, D 關節感覺唔捱得耐, 一隻放大左既蘿白魂放左D 金屬入去, 係個盒幾靚囉
純粹以大隻黎講 RAH 感覺會好D
2 號機不了
ericwpk 發表於 10-12-2020 08:09 PM
QC 差, 甲膠脆 (我一扭大脾食唔正度力, 大脾起角位已經裂左) , D 膠又唔靚 , 重心好高但對腳輕, 隻野大但無 ...

見咁便本來都心郁

重心高企唔穩呢⋯⋯Rah 都有,八字腳企可幫到?

D膠差咁就:blame:

C兄可以拍埋rah 對比下?thx
日本報告
https://hacchaka.net/archives/52064581.html

ROBOT魂 / DYNACTION / METAL BUILD

聽人形容係入門版大玩具

攞咗返嚟未開,重還有點擔心。開咗出嚟玩真心對得住個價。大比例嘅玩具真係真心 5 好 handle玩,多數 擺嘅多!Rah 唔知擺邊, 無法作比較,印象之中呢隻個人覺得應該排第三靚,第一隻係 rah ,第二係壽屋模型,反而RG 冇乜感覺.呢隻大怪物關節鬆緊適中,但囉柚關節就小心啲玩.RAH 係靚就靚但都有很多缺點。2號改同8號機已經色移:no:。但土地問題依個系列都係一隻半隻算。

nela 發表於 10-12-2020 09:14 PM
見咁便本來都心郁

重心高企唔穩呢⋯⋯Rah 都有,八字腳企可幫到?

唔使用 stand都可以企穩,拿上手都好有質感.要玩嘅真心攞件17 -25 cm 泥玩算~
訂左 robo 道隻初號機,如果保持之前機動警察質素就好了。