Toysdaily 玩具日報

查看: 10973|回復: 16

[個人收藏] 千值練 力奇奧斯

以外形優先嘅我一知道千值會出已唔理佢大細同係咪做白老鼠都一定會入隻試試,果然冇令我失望第一隻總係有問題:DD不過外形及細節靚同估唔到咁多飛彈倉又令我印象好返好多:he:
手嘅設計個人覺得都幾兒戲,一個唔多受力嘅位加上一個緊到唔敢扭嘅關節,對手基本上廢咗!不過睇咗玩具TV同其他試片都順利扭到就本住爛就爛啦嘅心情用力扭佢,最後都算扭到上去:(

變形係唔算複雜但都要花啲時間去試

手腕個扣如斷咗或蝕咗就會好麻煩

我隻腳踭個balljoint又係比較鬆

暫時我都ok收貨嘅但更期待佢紅綠機會有咩改善:he:

順手貼幾張滲咗線嘅寶爵因唔會再獨立影佢,本身自己係鍾情五星而唔係重戰機,所以滲完線已決定唔再買之後嗰啲,呢隻就攞嚟幻想當自己擁有五星黑騎士算嘞:p

放心,腳睜位隻隻都咁鬆, 我同 YouTube 果隻都
係咁, 要用aa膠睇下搞唔搞到(鐵 碰鉄)。 手件蘑菇仔請問可唔可以整出嚟, 印象 之前嘅超瘦可以攞件蘑菇出嚟, 磨返薄佢 。 因未睇手部所以問問。
777@code 發表於 29-6-2020 04:01 PM
放心,腳睜位隻隻都咁鬆, 我同 YouTube 果隻都
係咁, 要用aa膠睇下搞唔搞到(鐵 碰鉄)。 手件蘑菇仔請問可 ...

肩個蘑菇好似同中間個圓位連埋,如要拆要將你見嘅所有鍋釘打出嚟就可能拆到:(
Oh, too bad. 印象超瘦用膠柱入,可打番出。
而家D 機械人 d Bella 位都相當鬆,呢隻
都要同佢做AA手術,之前隻金剛同天狼孤兒
仔做完 舒服曬,冇話男人心中一字馬:x
千值爛又發威啦....網路上日本人開箱...左邊後起落架拉出斷咧....-_-lll
MP562 發表於 29-6-2020 08:49 PM
千值爛又發威啦....網路上日本人開箱...左邊後起落架拉出斷咧....-_-lll

Yes, I watched that yesterday... terrible!
滲咗黑線同油咗黄眼~

wwwkcc 發表於 30-6-2020 04:57 PM
滲咗黑線同油咗黄眼~

黃眼好睇好多喎 !!
黃眼好睇好多喎 !! x 2

which one did you use?

可惜, 變5變倒經典真係一線之差。, 下盤設計真係精彩,直當 以為用完手術可以迎接變形。 肩部嘅個弱智問題可以擺埋一邊先。 摺疊擺左 背後而腰部可以活動自如。 呢個真係好經典呀,差唔多所有將雜件摺左擺背脊而又令 腰部可以活動自如 。 佢真係第一家。 但背包啲嘢可唔可以整返啲 筍位 鎖緊呢 。 而家搞到嗰個背脊好似炸開一樣。 呢度磁石廠應該讚一讚呀,如果有買佢隻機甲應該知道。 雖然手工真係差D。 所以千記我都應該只買一隻算了,而磁石廠我就頂咗三隻嗱。 如果肩部同後面抄一抄,就爭啲變成經典~~
nikick 發表於 1-7-2020 10:14 AM
黃眼好睇好多喎 !! x 2

which one did you use?

我考慮緊買唔買,樓主覺得是否買唔過?
馬仔 發表於 2-7-2020 04:29 PM
我考慮緊買唔買,樓主覺得是否買唔過?

首先我係會買齊佢嘅:DD我覺得只有手有問題,其他睇你點玩,飛機一定冇問題,只係望佢之後會再造好啲:(
我最近發現咗有人出1/48 既魔種首辨出,訂咗一隻