Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 《Avengers 復仇者聯盟 4:終局之戰》LOKI 洛基 1:6 珍藏人偶

【極像真頭雕高度還原洛基冷漠嘲弄神態 漫威電影宇宙最受歡迎反派降臨】

由帥氣十足的Tom Hiddleston飾演洛基一角,自電影《雷神奇俠》開始一直深得影迷們的喜愛,直到《復仇者聯盟3》洛基為了拯救雷神而不幸地被魁隆殺死,令不少粉絲心碎淚崩!當大家以為洛基從此消失於MARVEL電影,在《復仇者聯盟4:終局之戰》裏,復仇者透過「時空旅行」回到過去,意外地使洛基能再次在大銀幕上影迷見面。Hot Toys現發佈 《復仇者聯盟4:終局之戰》洛基1:6比例珍藏人偶!

預訂價(另備有會員折扣優惠):
HK$1,590

104596633_3007709692630952_661712682341295736_o.jpg 104125409_3007709435964311_4696452237870648953_o.jpg 102985746_3007709602630961_500077177782984527_o.jpg
那就應該重新製作哥哥雷神,當年質素真的一般,剩勢推出 2.0, 還有 Black Widow。
Avengers 1.0 重loop又係勁

好老實講,再唔再版,翻唔翻出已經唔緊要,而家最大問題,出新product, 訂貨價仲貴過現貨,你睇下 thanos, roc ket, tony team suit 呢d, 想炒單嘅蝕到入肉賣單,有現貨嘅全部仲可以平過訂貨價嚟賣,真係唔急玩,等你減到心水價位先入貨都仲得,使咩比佢hold住幾百蚊訂仲要等1年先有貨呀
buddylee 發表於 21-6-2020 05:51 PM
好老實講,再唔再版,翻唔翻出已經唔緊要,而家最大問題,出新product, 訂貨價仲貴過現貨,你睇下 thanos,  ...

不過iron man, captain, 雷神好少呢種情況
mushroom 發表於 23-6-2020 06:05 PM
不過iron man, captain, 雷神好少呢種情況

你講個d要2手先會平Mark 50 最平見過2手1800, 胡鬚隊長1000