Toysdaily 玩具日報

查看: 13632|回復: 18

[新番討論] 新作電影「小露寶」7月公開!

石之森章太郎原作,石田秀範監督與腳本家浦沢義雄合作,2020年7月31日上映決定!

https://www.cinematoday.jp/news/N0115055

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
以前好似記得佢城日俾細路玩,又要湊細路...

好似係...
呢個年代再出好似太OUT...70年代既民風同而家差好遠, 除非超搞笑向啦..
我係70後但對小露寶的回憶都好"紋水"喎.... 電影? ...
只記得小小歌詞, 小賓女同件好嘈玩具!

本帖子中包含更多資源

x

小路寶 2020版 快將播放

本帖子中包含更多資源

x
小露寶聲優:齋藤千和
小賓女:土屋希乃
7月31日日本上映

https://www.toei.co.jp/release/movie/1219507_979.html

本帖子中包含更多資源

x
大踏步神情確威武, 小子大名老母,  人人階知道..:x:x
小賓女變左真人..

潔白紙巾 發表於 18-6-2020 11:25 AM
大踏步神情確威武, 小子大名老母,  人人階知道..
小賓女變左真人..

小賓女一直都係真人演出,只係昭和版係細路,平成版係成人:36:

利申:本人乃80後,只看過當年亞視重播幾集 =.=

樓主第一張圖搞到我以為係平成版續作 :(
新呢隻完全唔似小露寶了:o
潔白紙巾 發表於 18-6-2020 11:25 AM
大踏步神情確威武, 小子大名老母,  人人階知道..
小賓女變左真人..

元祖 & 千禧版小賓女 (現在變阿媽級 &人妻級){:1_374:}

本帖子中包含更多資源

x

大踏步神情確威武,小露寶返嚟喇!

闊別20年,小露寶將於暑假回歸!
而新一代小賓女將由11歲童星 #土屋希乃 飾演。

今個夏天,一起與小露寶出動!

#Neofilms #新映影片 #新片預告 #小露寶

本帖子中包含更多資源

x
stonekeung01 發表於 19-6-2020 02:36 AM
大踏步神情確威武,小露寶返嚟喇!

闊別20年,小露寶將於暑假回歸!

香港有得上?:Q
劇照 updated

本帖子中包含更多資源

x

本帖子中包含更多資源

x