Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新番討論] 2020年 幪面超人聖刃 Kamen Rider Saber

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

本帖子中包含更多資源

x
依家既幪面超人好似戰隊咁樣喎!!
Lau 發表於 29-9-2020 11:55 AM
依家既幪面超人好似戰隊咁樣喎!!

睇咗四集,根本就係用幪面超人嚟包裝嘅戰隊,啲男女角嘅做形同對白同啲戰隊片一樣咁浮誇,一班劍客幪面就華麗有餘,實在感欠奉,真係龍騎都好過佢好多。:72:
幪面超人聖刃 Dragon Eagle Buta3

幪面超人聖刃 Dragon Hedgehog Peter

Brave Dragon+King of Arthur=幪面超人聖刃 Dragon Arthur

幪面超人Espada Lamp Do Alangina

幪面超人劍斬 猿飛忍者傳

幪面超人Blades Fantastic Lion

本帖子中包含更多資源

x
Donerkebab 發表於 29-9-2020 02:39 PM
睇咗四集,根本就係用幪面超人嚟包裝嘅戰隊,啲男女角嘅做形同對白同啲戰隊片一樣咁浮誇,一班劍客幪面就 ...

睇多幾集先再講啦!!

可能之後會好些呢...

若都係咁又要捱一年喇...
Donerkebab 發表於 29-9-2020 02:39 PM
睇咗四集,根本就係用幪面超人嚟包裝嘅戰隊,啲男女角嘅做形同對白同啲戰隊片一樣咁浮誇,一班劍客幪面就 ...

自從龍騎開始一劍斬埋去只有火花沒有留血已戰隊化
Lau 發表於 29-9-2020 09:32 PM
睇多幾集先再講啦!!

可能之後會好些呢...

I have stopped after ep 2, I  cannot tolerate the girl and  the overwhelming expressions of all  characters. Very annoying. even worse then Ghost
『劇場版幪面超人聖刃 / 劇場版幪面超人ZERO-ONE』(暫稱) 2020年12月18日(FRI)聯合上映決定!!

本帖子中包含更多資源

x
『劇場版 仮面ライダーセイバー』 『劇場版 仮面ライダーゼロワン』特報

https://youtu.be/9wh2JXboByE

本帖子中包含更多資源

x
《劇場版 幪面超人Saber/聖刃》追加CAST解禁!
敵對“不死身的劍士”
巴赫特(Bahato)/幪面超人Falchion 一角由
谷口賢志 嘉賓出演決定‼

本帖子中包含更多資源

x

《劇場短篇 幪面超人聖刃 不死鳥的劍士與破滅之書》
《劇場版 幪面超人Zero-One REAL×TIME》

本帖子中包含更多資源

x
『劇場短編 仮面ライダーセイバー 不死鳥の剣士と破滅の本』『劇場版 仮面ライダーゼロワン REAL×TIME』予告編

https://youtu.be/tIxhIhhlmiA

本帖子中包含更多資源

x