Toysdaily 玩具日報

查看: 10570|回復: 14

[新品消息] 景品 聖鬥士星矢 聖鬥士小宇宙列傳 天馬座星矢

聖鬥士星矢 聖鬥士小宇宙列傳 天馬座星矢 ,幾錢?
聖矢出景品太好,而家景品質素好價錢平,大件抵食,面相又好過D大廠,出12宮就好
聖鬥士個賣點就係聖衣,但呢件景品係冇,咁就已經唔吸引
正,買,講完。
比例如果跟神話就好
laiken 發表於 29-5-2020 09:35 PM
聖鬥士個賣點就係聖衣,但呢件景品係冇,咁就已經唔吸引

佢嘅賣點係”荒木伸吾”作畫風,喜歡動畫版的華麗風格的fans有很大吸引力。
bigbigfriend 發表於 30-5-2020 08:16 AM
佢嘅賣點係”荒木伸吾”作畫風,喜歡動畫版的華麗風格的fans有很大吸引力。 ...

咁呢個畫風都可以出個着住聖衣,咁會吸引d
bigbigfriend 發表於 30-5-2020 08:16 AM
佢嘅賣點係”荒木伸吾”作畫風,喜歡動畫版的華麗風格的fans有很大吸引力。 ...

同意師兄所言,加上無著聖衣的五小強產品比較少見,如果佢出一輝都仲係行荒木伸吾畫風,小弟一定買,只係唔知今次眼鏡廠開價多少?
THOUTHER 發表於 30-5-2020 05:38 PM
同意師兄所言,加上無著聖衣的五小強產品比較少見,如果佢出一輝都仲係行荒木伸吾畫風,小弟一定買,只係 ...

孤X有開訂呀,都係1佰蚊鬆啲,景品價係咁上下
呢個樣係睇慣好多
THOUTHER 發表於 30-5-2020 05:38 PM
同意師兄所言,加上無著聖衣的五小強產品比較少見,如果佢出一輝都仲係行荒木伸吾畫風,小弟一定買,只係 ...

一輝出就好囉!五小強入面最鍾意佢

聖闘士星矢 聖闘士小宇宙列伝 ペガサス星矢
プライズ景品
全1種
サイズ:全高約13cm
販売ルート:アミューズメント専用景品・全国のアミューズメント施設
発売元:BANDAI SPIRITS
2020年11月19日(木)より順次登場予定

https://hobby.dengeki.com/news/1116254/

...睇唔慣星矢便服唔係穿紅白色鞋
私服聖衣各有所好

以荒木伸悟作畫風作賣點
似?還差一點

我就期待聖衣版
同女神雅典娜