Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Tin

[玩具攝影] Pic: Action Toy mini gokin Diapolon.....太陽神俠 太寶郎

Nicely Done!  Keep them coming!
靚相,支持!
支持!相正样正字正!
唔中意咪睇+自己贴更正的,大家一样会支持呀。
100% 支持,加油。

Tin 兄相靚就公認嘅。佢嘅堅持,我都真心尊重。
不過得罪都要講句,今時今日「真普選」算乜鬼文宣吖~~

幾個師兄仲咬住唔放,與其幫手推po ,不如睇開啲啦。

勇 發表於 11-5-2020 06:02 PM
支持Agito,呢個Tin以post玩具相為借口,次次文宣洗腦為實。睇卡通特攝均是以正義對抗邪惡為題,故相信大 ...

一個真普選ICON, 唔明白你點解睇左咁多野出黎, 仲有TIN 兄早於未有社運前已一直用緊呢個ICON, 唔該你呢D 人唔好乘機抽水...

請版主DEL 晒所有關政治議題既留言, 免得又嘈起上黎.
支持,靚相,黃得好{:1_208:}
隻太保郎影得好靚,有點想買

PS
點解有人會睇到支持暴徒,個logo用左好幾年
普選基本法都有,支持有唔妥?
我都好憎打壓異見、暴力,假新聞
其實最打壓異見、最暴力,最多假新聞的老祖宗是誰

Englishman 發表於 10-5-2020 06:17 PM
師兄啲相除咗靚之外, 構圖亦有創意, 真係冇諗過會畀架 motor bike 太保郎騎, 不過如果可以畀架Harley David ...

there is  a famous vintage toy with Dai apolon sitting on a bic

_1558838807_9d4af23d_progressive.jpg a6b9bf18-44c6-4fa5-b2f6-219fcfe1a49d.jpg _1558838807_04402950_progressive.jpg b06e78cf-8a9c-457d-9dd6-74b0d33c9b71.jpg

嘩, 真係有架! 多謝師兄分享!  發表於 12-5-2020 09:35 PM
{:1_374:} 識飛都要騎電單車:DD
有諗過入但真係太美型!
感謝分享  好人一世平安