Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[新品消息] MEDICOS 超像可動北斗之拳系列集中情報

這叫 "超像" 可動??那張臉實在看不出哪裡符合了超像??
還是舊版的動畫較符合原版漫畫的形象啊!!給我舊版的臉!!!
pili6671 發表於 7-5-2020 09:09 AM
這叫 "超像" 可動??那張臉實在看不出哪裡符合了超像??
還是舊版的動畫較符合原版漫畫的形象啊!!給我舊版的 ...

睇貨版又唔差播~!

其實灰辦身形比較壯,返而後來改得太美形
超像可動健次郎日本報告
https://hacchaka.net/archives/52067088.html

呢個係抑鬱症已痊癒既健次郎, 仲要食肥咗!:die:
膊頭位關節真係做得好樣衰...
比起JOJO超像可動系列, 差好遠!
佢個面相真係唔得,特別係對眼,無喱神氣好似未瞓醒,張開口果塊面似足吹氣公仔Mary姐,延期兩個月表現都係咁,勁失望,好彩無落訂!
唔知下一隻雷奧會變成點?
同意眼無神
另一個像生痱茲女廣告...!
好在無訂到

先發覺原來轉輪式已經好好

就算超像雷奧做得好好都唔會買
少咗拳四郎!

眾師兄錯怪,呢隻健次健相堂有靈氣。 已我研究幾晚所得,當用燈光打上塊面,即刻英曬。 沒有燈光之下成個 囧樣。 個無口頭 雕真係不錯,但唔知 咩黑科技, 出了這樣特別效果。 買了又痛苦中嘅師兄不妨試試:x
純白騎士姬Saber 發表於 5-3-2021 04:44 PM
同意眼無神
另一個像生痱茲女廣告...!
好在無訂到

放心佢實最出別色版,睇下係咪出返呢個L樣, 睇嚟整個系列最穩陣係三哥同聖帝! 因有 面具
777@code 發表於 5-3-2021 04:58 PM
放心佢實最出別色版,睇下係咪出返呢個L樣, 睇嚟整個系列最穩陣係三哥同聖帝! 因有 面具
。 ...

如果下一隻雷奧又係好似今次呢隻拳四郎咁款,係咁廢柴積奇就真係凍過水,果隻積奇莫講話發售日期,就連上色完成品都未有,拳四郎同埋雷奧似乎只係廠方試水溫之作,得就得,唔得就死得!
THOUTHER 發表於 6-3-2021 01:16 AM
如果下一隻雷奧又係好似今次呢隻拳四郎咁款,係咁廢柴積奇就真係凍過水,果隻積奇莫講話發售日期,就連上 ...

如果唔掂, 就會自然流失, 啦好似之前嗰兩隻大size裝Jojo 超像, 其實真係好意外 ,承太郎都做到 ,點解
健次健今次就咁L樣。 真希望今次有人補完個頭, 就功德無量。
THOUTHER 發表於 6-3-2021 01:16 AM
如果下一隻雷奧又係好似今次呢隻拳四郎咁款,係咁廢柴積奇就真係凍過水,果隻積奇莫講話發售日期,就連上 ...

積奇上色成品公開咗啦
可能無樣雕又幾唔錯
係日期未定,也難怪
健次郎都延左2個月,拳皇都未必如期出

已計劃出水鳥鳳凰人妖

出人妖先都唔出盲修