Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Hottoys Iron Man Mark L

今次 IM 幸好 HT 再版,不用食炒,但換來罰企兩句鐘有多,而且只能限買一隻,真對不起老友黃。
當初沒有訂購,因為一時未能接受太人體線條的設計,所以 Mark 45 我都無買,再加上來年大結局,一定有新款,想到時再決定,結果 Mark 85 幾失望,但戰損版不錯,後追了。
產品一如既往,那些黑線又粗又出界,我那隻還要金色面罩頂那條出事,結果我沬掉了,留下少少銀色,當戰損脫色啦。活動能力都幾好,今次手臂還加入牽動式設計(手瓜甲),但屈曲完拉直好像不會變回原位,還是我那隻有問題? 另外頭好像不能望下。
武器包基本上我只喜歡大盾和幾把劍,又多得再版,所以又訂,而且兩隻都頗快可以取貨。都幾貴的武器套裝,應該在盾牌上加上發光裝置嘛(但我又真的想不到怎裝燈)。而且怎會沒有背脊的屏風發射器? (我等第三廠派貨)連黏土人都有啦!
IM 似暫時劃上句號,不知 2.0 在設計上會有什麼不同呢?期待。
咩事?mark 50 好型嗎?唔覺喎。到時mark 85戰損將會炒到6000蚊一隻,信我
buddylee 發表於 25-4-2020 12:28 PM
咩事?mark 50 好型嗎?唔覺喎。到時mark 85戰損將會炒到6000蚊一隻,信我

咁我聽日一定要all in入返百零二百隻85,到時揸住幾球係手真爽
Hottoys 合金 應該未有2.0住
{:3_137:}戰損版好型{:3_137:}
{:1_377:}.......................