Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Hottoys IRONMAN MK7 MMS500-D27

自從2手買左隻ROBOCOP 之後,好似中左毒咁不停睇Hottoys,
但我都唔係乜都鍾意既,暫時黎講我覺得機械感既野佢地係一流!
人偶方面受限於假皮質,膠衫始終會爛,就未敢諗住!

呢一隻MK7 係我睇完網上介紹之後,衝出去搵師兄交收買返黎既~
合金夠重,戰損,配件夠多!又可以變換形態!
對於呢一隻無炒價,而家都可以近原價入到,我好滿足

付上小弟拍以上照片既過程,希望大家鍾意https://www.youtube.com/watch?v=bp4JSNU3Diw&ab_channel=AllenNg

{:3_144:}一流{:3_144:}
{:1_202:}        nice   photo
講機械感可能有些3zero更好
mushroom 發表於 12-4-2020 01:31 PM
講機械感可能有些3zero更好

塗裝舊化,3ZERO 的確好正~
但係師兄們發覺,同款產品,3ZERO 每一隻舊化都不一樣,
有D會唔夠重手~
我自已有細SIZE 大黃蜂同柯柏文,好彩舊化程度都唔差!
T.P.G 發表於 13-4-2020 12:30 AM
塗裝舊化,3ZERO 的確好正~
但係師兄們發覺,同款產品,3ZERO 每一隻舊化都不一樣,
有D會唔夠重手~

明白,師兄有玩3zero/3A

如果講重手,play imaginative/ comicave 出的ironman 按比例出得更重, 去到75%
mushroom 發表於 13-4-2020 11:04 PM
明白,師兄有玩3zero/3A

如果講重手,play imaginative/ comicave 出的ironman 按比例出得更重, 去到75 ...

我係指舊化程度重唔重手~
comicave真係重,但造功好一般~
細比例應該係KINGART 好些