Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 賈圖專用勇士 【Gato's Gegloog】 愚忠於基連與虛妄大義

賈圖專用勇士 【Gato's Gegloog】 愚忠於基連與虛妄大義

Robot魂...基本上肯等, 都一定跌價, 前前後後入咗四五隻都未影相 揀咗呢一隻先....
Robot魂勇士 係最唔好扭的一隻 隻腳接地氣唔知想點...
加咗水貼 又有問自己 仲使唔使消光...

劈價後好抵玩,但又係魂shop斬返你兩刀
我有好多隻都係打算等...然後就沒有然後...所以唔係隻隻都會等得到...不譆佢呢個系列, 係真係好扭既, 同意師兄講, 勇士真係最唔好扭, 都唔知佢想點!
入咗呢隻藍勇士,至知道勇士J改進咗好多
根本英俊 發表於 6-4-2020 01:01 PM
我有好多隻都係打算等...然後就沒有然後...所以唔係隻隻都會等得到...不譆佢呢個系列, 係真係好扭既, 同意 ...

忍唔到手奶野的多,我隻0083吉姆261入,而家只需200
Gundam@EFSF 發表於 6-4-2020 07:17 PM

你未好囉

我隻0083膠姆378入仲要x4....欲哭無淚啊

賈圖勇士都係呢個價入
x2......
仲有 重高達 5××.....:42:

衰在忍唔到手
有情緖
所以無心情做分享!

其實肯等會跌都唔係絕對既
都要睇機體而定
好似GP-02A / YMS-16M咁
有跌過嗎??

Gundam@EFSF 發表於 6-4-2020 07:17 PM

以之前 0080 寒吉同呢隻 0083 吉改嘅經驗睇,$200 已經係大貨吉姆嘅底價。
早買早享受,好難講呀。我都280入左0083吉改,原價入了賈圖勇士。
kkkiii0079 發表於 6-4-2020 10:51 PM
早買早享受,好難講呀。我都280入左0083吉改,原價入了賈圖勇士。

280....................