Toysdaily 玩具日報

查看: 17211|回復: 18

[分享討論] MODEROID 商品化作品投票結果

日本國內版

https://ameblo.jp/gscrobo/entry-12585659433.html

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
出電童的話都唔錯喎!

但套嘢係Sunrise嘅,不如俾番笨大出喇
雷亞斯沒能出感覺有點可惜啊......
明明可以跟figma小光搭配的說......
投左魔天戰神, 可能太冷門
日本海外版結果:

https://ameblo.jp/gscrobo/entry-12586239469.html

本帖子中包含更多資源

x
魔動王出得過喔   勇者唔指望佢嘅設計
nimiao 發表於 3-4-2020 07:57 PM
魔動王出得過喔   勇者唔指望佢嘅設計

達剛X或許還可以指望一下...
跟絕對無敵的合體設計概念不太一樣
只要做得堅固點應該沒啥問題......
太複雜的變形我想好微笑還沒能力處理

我對於桃太郎(藍光人未能達成的四部曲完全勝利大帝王)
沒有被確定生產感到鬆一口氣
這種比較複雜的還是交給笨大來處理吧.....

期待7月的格蘭修羅中~~
黃金勇者排第4位…………yeah!!!
ryanaz0437 發表於 4-4-2020 03:16 PM

達剛X=泰丹X…………對否???

沒錯喔  發表於 20-4-2020 12:08 AM
全部都勇者咁滯 似乎大家真係餓左好耐
鐵人28FX!BIG-O!
我比較想要不可變動畫造型優先高可動的啦。 。變形的話,塑膠料負荷比較難吧。 。
最後·。 。我更想要建築虎。 。會不會太冷門了。 。
ryanaz0437 發表於 4-4-2020 03:16 PM

只出主角機又冇乜意思   威霸地龍仲算唔太複雜  天火神飛鷹、7重變形體就邊間廠出都差唔到咖喇  藍光人都唔知財團會唔會繼續出
微博睇到話泰丹x唔出拼裝出合金?
第3回 MODEROID 商品化希望 日本國內投票結果

https://ameblo.jp/gscrobo/entry-12672725860.html

本帖子中包含更多資源

x
希望moderoid 遲啲會出埋 蒼穹之法笑娜 exodus版的mk nicht ,唔好每個系列都淨係出主角機