Toysdaily 玩具日報

查看: 7290|回復: 10

[玩具攝影] 龍珠SHF布歐篇

買完一隻又一隻

買完一隻又一隻
師兄, 仲有好長路喎, 仲爭魔人比達, 悟天格斯, 撒亞超人, 悟空超西3, 比古洛 {:1_203:}
空月 發表於 30-3-2020 10:56 PM
師兄, 仲有好長路喎, 仲爭魔人比達, 悟天格斯, 撒亞超人, 悟空超西3, 比古洛  ...

悟天格斯同撒亞超人都有,其他唔入了:43:
mushroom 發表於 30-3-2020 11:23 PM
悟天格斯同撒亞超人都有,其他唔入了

悟天格斯超3先正
空月 發表於 30-3-2020 10:56 PM
師兄, 仲有好長路喎, 仲爭魔人比達, 悟天格斯, 撒亞超人, 悟空超西3, 比古洛  ...

魔人布歐官方都未出吸收咗悟天格斯同悟飯個形態,仲有打回原形純惡個形態

悟天格斯超三同純惡布歐,睇個勢Bandai 當figuarts zero(悟天格斯3)和模型(純惡)出咗
其實好想好似星矢咁,出唔同表情嘅頭雕頭髮 or 出招effect

(雖然某大陸品牌已經做緊)
mushroom 發表於 1-4-2020 12:50 AM
悟天格斯超三同純惡布歐,睇個勢Bandai 當figuarts zero(悟天格斯3)和模型(純惡)出咗 ...

超3悟天格斯同埋純惡布歐Dragon Stars系列一早出咗,如果唔介意產品質素的話可以考慮。
布歐篇人物小弟最想要界王神同埋魔界之王達普拉,不過以SHF的出品速度真係唔使旨意了!
兩蚊 發表於 1-4-2020 12:10 PM
其實好想好似星矢咁,出唔同表情嘅頭雕頭髮 or 出招effect

(雖然某大陸品牌已經做緊) ...

撒亞超人同撒旦先生都有四塊面左右,人氣角色好似悟空,比達咁,就差唔多兩塊面一盒。

出招effect就某些款有,例如菲利。

龍珠人氣比星矢高,要好似星矢咁賣大包難了,好明顯睇到人氣角色會係咁2.0, 3.0,

只有冷門角色會多些配件
THOUTHER 發表於 1-4-2020 01:08 PM
超3悟天格斯同埋純惡布歐Dragon Stars系列一早出咗,如果唔介意產品質素的話可以考慮。
布歐篇人物小弟最 ...

以界王神同達普拉的人氣, 恐怕Dragon stars都未必出