Toysdaily 玩具日報

查看: 8234|回復: 13

[分享討論] 星矢人偶

https://www.facebook.com/media/s ... 00104239&type=3

整埋咁多垃圾做乜,這個擺明是加大和無建築物版的DD。。。
DD都死了大半啦:45:
點解唔出可變形態的聖衣模型呢。。。{:1_240:}
重模型,唔好喇卦,我儲左十幾年聖衣神話和ex,都近200盒,到時又要換樓擺型了。
loikaleong 發表於 13-3-2020 01:12 PM
重模型,唔好喇卦,我儲左十幾年聖衣神話和ex,都近200盒,到時又要換樓擺型了。 ...

你多可以唔買架。。。
當年模型只出了五大強頭盔舊新生聖衣(青銅/暗黑/金),十二黃金。。。
出到咁既趕客樣

就唔買!
又登入唔到 發表於 13-3-2020 01:22 PM
你多可以唔買架。。。
當年模型只出了五大強頭盔舊新生聖衣(青銅/暗黑/金),十二黃金。。。 ...

當年的模型電鍍唔錯。

依家若要出摸型,唯有學龍珠同拉打咁,出一些神話沒出的角色,或多些特色野玩,不過聖鬥士的市場唔易,就算出模型比神話平。
d set 野係走 外國市場 ja ...
Vince 發表於 13-3-2020 05:13 PM
d set 野係走 外國市場 ja ...

咁佢應該用新TV 造型 啦。。{:1_206:}
頭像被屏蔽
又唔可以話係垃圾,正如樓上幾位師兄所講,呢Set「Anime Heroes」主打歐美市場,類似Dragon Stars同埋Gundam Universe。
Dragon Stars同埋Gundam Universe响香港銷情慘淡,但係見到佢仲有新產品發佈同上市,就知道去到外國可能係另外一回事。
玩開神話EX的師兄絕對可以無視呢Set「Anime Heroes」,斷估應該唔會有太多玩具舖夠膽入貨卦?
THOUTHER 發表於 14-3-2020 03:09 PM
又唔可以話係垃圾,正如樓上幾位師兄所講,呢Set「Anime Heroes」主打歐美市場,類似Dragon Stars同埋Gunda ...

其實係咪真係d老外fans唔係咁著緊隻人偶嘅面相同同外觀係咪精美呢
laiken 發表於 14-3-2020 04:57 PM
其實係咪真係d老外fans唔係咁著緊隻人偶嘅面相同同外觀係咪精美呢

應該就係啦!見呢D玩具個包裝應可略知一二(以前美版老變同埋日版老變個包裝就係一例),而且小弟認為個重點應該係價錢,Dragon Stars同埋Gundam Universe官方訂價都唔過200港紙,賣得太貴老外可能會卻步!
THOUTHER 發表於 14-3-2020 03:09 PM
又唔可以話係垃圾,正如樓上幾位師兄所講,呢Set「Anime Heroes」主打歐美市場,類似Dragon Stars同埋Gunda ...

好似想攪死個名先心息咁..{:1_207:}:cool::die:

好似拎住盒39元的獨角獸都唔想買..雖然已經是不變形不走樣..但成品唔可以拆散放模型用嘛..{:1_232:}
雖然面相有d趕客,但起碼擺個pose唔會好似神話咁甩完左邊甩右邊,甩完右邊又甩返左邊
神話既價值真係睇多過玩,兩者定位唔同
THOUTHER 發表於 14-3-2020 08:14 PM
應該就係啦!見呢D玩具個包裝應可略知一二(以前美版老變同埋日版老變個包裝就係一例),而且小弟認為個重 ...

佢哋重量不重質,寧願幾千蚊入齊成個系列所有角色