Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 人偶博覽館:MAFEX No. 070 殺神 John Wick

今集人偶博覽館 白狼 同「英雄幫」既 Marco 馬高斯 一齊同大家介紹越出越好既 MAFEX 系列。而佢地會講既就係 2019年 推出 第3集 電影 既 殺神 John Wick。殺神 John Wick 由 Keanu Charles Reeves 奇洛·李維斯 主演,故事主要敘述一位退休殺手因為愛犬被殺而消滅了一整個社團 ... 真係聽都覺得奇洛李維斯夠「神」。玩具到底可唔可重現電影角色神髓呢?大家就睇片啦 ~

MAFEX No. 070 殺神 John Wick
價格:7,800yen
發售:2019年03月

https://youtu.be/Wv7RjfA236w

主持:白狼、嘉賓:Marco
製作:Vince【vince@toysdaily.com
Special thanks to:Kidult United 共童体

未開廠,繼續防疫 ...
未有新片,請網友們多多包涵呢 .... m(_ _)m

如果大家喜歡,記住 LIKE 同 SHARE 呀。
=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   
絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!

期待介紹埋其他mafex
mushroom 發表於 30-3-2020 10:49 AM
期待介紹埋其他mafex

有冇邊隻特別想睇? 我比較小玩 mafex ... 岩岩出時買過 batmen 同 spiderman ... 關節好似食左 十香軟筋散 咁 ... 之後都好小買 ...
:67:
Vince 發表於 30-3-2020 11:20 AM
有冇邊隻特別想睇? 我比較小玩 mafex ... 岩岩出時買過 batmen 同 spiderman ... 關節好似食左 十香軟筋 ...

Batman 1.0唔好提,但去到3.0都好正

白狼話自己有入小丑女,我都有入,不過都想睇下review

另外John Wick 2想睇review.

其他想睇係 Jusice league superman

我自己主要入dark knight 系列