Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 真紅555!幪面超人Faiz Blaster Form Ø SHF

換左個頭,再影一次,新頭來自converge masked rider系列

SHF Kamen Rider 555
FAIZ BLASTER FORM

真骨.......快啦
我都鍾意 555 做型啊!!

故事方面,可惜十多集後的唔多好睇...
有冇教學點換頭丫?
Lau 發表於 12-2-2020 09:44 AM
我都鍾意 555 做型啊!!

故事方面,可惜十多集後的唔多好睇...

我覺得555係近代RIDER 頭幾位好睇, 角色寫得有深度, 故事夠完整, 有悲壯有扭橋有轟烈...
師兄好波

........
└佳→┐ 發表於 12-2-2020 09:00 PM
有冇教學點換頭丫?

converge Faiz 拆下頭部,用寶貼來連接SHF的身體
nobita16 發表於 12-2-2020 10:11 PM
我覺得555係近代RIDER 頭幾位好睇, 角色寫得有深度, 故事夠完整, 有悲壯有扭橋有轟烈... ...

就我記得黎講...

故事中段就城日話同學會果日發生咩事,城日講住,好煩...

開頭個個人出場時都有講佢的小動作、特別事咁,但之後又無講,白花了心思...

頭十幾集就講四大高手 (Lucky Clover),但之後好多次打打下勍唔夠打,即刻鬆人,令人覺得,佢地係咪高手黎架??

最後無野好講,竟然連潔花都想佢加入 Lucky Clover,簡直係搵黎講...

最後個王又無死,主角身體又話開始灰化,但又無講佢有無死,只話佢想洗得衫乾淨潔白...

個結局我完全唔收貨!!

講好睇,頭十幾集的確好睇!!
AJ 發表於 13-2-2020 09:08 AM
converge Faiz 拆下頭部,用寶貼來連接SHF的身體

明白,感謝分享
Lau 發表於 13-2-2020 01:45 PM
就我記得黎講...

故事中段就城日話同學會果日發生咩事,城日講住,好煩...

連愛情線都亂來........

可能因次這樣,劇場版平衡時空或當另一個結局更受歡迎