Toysdaily 玩具日報

查看: 5970|回復: 12

[玩具攝影] ROBOT魂 ANIME 強人

ROBOT魂 機動戰士
SIDE MS 240
GYAN (YMS-15)
ver. A.N.I.M.E.

UC自護中我勁LIKE的一款機,可動勁足夠玩,眼部監察器如不是換件就極佳
另外他頗多特效,但就是沒有背包的噴射

上編相已出過的GUNDAM的爆肩件

近日真的努力左,下編應該到SHF
呢個強人係近期價錢最便宜的一款,沒有儲Robot魂的我也入了一盒。
第一張相影得佢最靚仔,強人最大問題個樣太薯,唔係咁多人鍾意,不過它的盾超強勁,插水價抵買。
robotkelvin 發表於 7-2-2020 03:20 PM
第一張相影得佢最靚仔,強人最大問題個樣太薯,唔係咁多人鍾意,不過它的盾超強勁,插水價抵買。 ...

尤其是正面,有點包包面
Agito 發表於 6-2-2020 11:48 PM
呢個強人係近期價錢最便宜的一款,沒有儲Robot魂的我也入了一盒。

最平見過$129。不過,個 look 真係太難頂,考慮後就無買。
素組王 發表於 7-2-2020 10:38 PM
最平見過$129。不過,個 look 真係太難頂,考慮後就無買。

平到咁 嘩

現在這個 我還是覺得佢好好看
素組王 發表於 7-2-2020 10:38 PM

除左平(我買$150不過係大半年前的事),主要係鍾意D特效+強人比較少有產品出才買。
當時新版 HGUC 模型都係五十幾蚊咁上下所以買模型算冇入到!:78:
呢隻強人正面的確有d「包」,但側面睇完全唔覺,仲幾靚仔添!
小弟見過最平賣$99,正想出手之時點知俾人捷足先登,因此無緣入手,可惜!
呢隻強人唔好賣,小弟覺得純粹係機體人氣問題,與玩具本身質素無關!
AJ 發表於 7-2-2020 10:54 PM
平到咁 嘩

現在這個 我還是覺得佢好好看

大半年前,X品有一堆。
Agito 發表於 8-2-2020 08:27 AM
除左平(我買$150不過係大半年前的事),主要係鍾意D特效+強人比較少有產品出才買。 ...

相比之下,我寧願買更平更型的 HGUC revice
keroro-1972 發表於 8-2-2020 09:55 AM
當時新版 HGUC 模型都係五十幾蚊咁上下所以買模型算冇入到!

HGUC 相對型好多

R魂其實出得好有心, 嗰種老土老餅味非常正, 不過我對笨大嗰動持續性冇乜信心所以放棄咗, 如果早知重戰機同舊高達可以出到咁多款我就唔會咁易放棄, 依家只會啱價啱款先入!