Toysdaily 玩具日報

查看: 25415|回復: 31

[分享討論] MARVEL STUDIOS 劇集《WandaVision》

“Big Game” Spot | Marvel Studios | Disney+

https://www.youtube.com/watch?v= ... rcAmifFEx9qxZaO_y5I

轉載自FB

【《WandaVision》劇集細節疑似流出】
日前《WandaVision》劇組正在尋找一對雙胞胎嬰兒演員,傳聞會是飾演溫黛和幻視的孩子Wiccan和Speed,似乎溫黛終於使用漫畫改變現實的能力,為自己和幻視創造一家庭,之後進入失控的狀態。
另據媒體人士Daniel Richtman爆料,劇集前3集的結構像經典的美國情景喜劇,第1集重點是溫黛和幻視兩人,第2集講述他們成為了兩個新生兒的父母,第3集重點是他們的成年子女(他們成長速度將會非常快)。
而後3集風格將變成真正的MCU電影,會連接電影《奇異博士2: In the Multiverse of Madness》,而長大了的Wiccan和Speed兩人將留在MCU世界上。( 兩人在漫畫成為了Young Avengers成員 )。

索女擔正,好!{:1_377:}

https://youtu.be/sj9J2ecsSpo

鐵定下年一月十五上架!
MCU fans 餓足成年

希望唔好再延期喇
迪士尼到而家都未肯喺香港開放呢個迪士尼+台。除非用非法途徑,香港人點收看?
tinlunlau 發表於 17-11-2020 04:01 PM
迪士尼到而家都未肯喺香港開放呢個迪士尼+台。除非用非法途徑,香港人點收看? ...

此言差矣, Vpn 都唔算非法途徑,想睇的話就應該比喲心機,搵吓唔同方法:ar:
Dancougaproto 發表於 17-11-2020 06:47 PM
此言差矣, Vpn 都唔算非法途徑,想睇的話就應該比喲心機,搵吓唔同方法 ...

你就算用vpn都係冇中文字幕睇啦!
tinlunlau 發表於 19-11-2020 08:20 PM
你就算用vpn都係冇中文字幕睇啦!

無謂啦,美劇啲英文唔難,專心小小就聽得明㗎啦

Story | Marvel Studios’ WandaVision | Disney+

https://youtu.be/SntsSsMLUWA