Toysdaily 玩具日報

查看: 11611|回復: 13

[個人收藏] 終於完夢,14年Hottoys Robocop MMS203D05 (新增片段連結)

放假得閒上網睇下2手玩具,見有人放2手齊件無損壞既ROBOCOP,
價錢OK 下就收左!

以下係我拍既Quick view 片,請見諒!https://www.youtube.com/watch?v=XteEbi55RRw&ab_channel=AllenNg

2手黎講,14年野,主體出奇地OK,手臂,膝頭既橡膠都仲好好狀態~
但個賣家厄左我,打開電池蓋既工具無左,心電圖既貼紙都無左,
不過都唔算好大鑊,求其比個負評就算了⋯⋯

80年代已經有睇戲既男人,無可能對呢隻野無感情!
但作日SHOW 比個大學生睇,佢話好肥好笨好肉酸 {:3_132:}

最後我入齊電池,慶幸所有功能良好!
戰損替換件同埋可換咀型,真係非常細緻~

至於合金成份,主要手臂同小腿係合金,再跟一把合金槍,
令主體重800幾克,座位既底層支架都係合金!
制造商既誠意足夠,值得好好收藏。

謝謝觀看!
當年都係入左剩人仔版 張電椅實在貴得離譜 仲貴過自己坐果張
「80年代已經有睇戲既男人,無可能對呢隻野無感情!」第一集正,第二集仲正,講下環保,動作場面夠勁,當年最想買枝氣鎗.....當然又係無錢買啦!
大髀藏鎗,架仔照抄。
JohnWick 發表於 30-1-2020 03:13 PM
當年都係入左剩人仔版 張電椅實在貴得離譜 仲貴過自己坐果張

其實我久唔久就睇下佢個價,見佢跌到4牛付近,我就衝動入了!
robotkelvin 發表於 30-1-2020 07:26 PM
「80年代已經有睇戲既男人,無可能對呢隻野無感情!」第一集正,第二集仲正,講下環保,動作場面夠勁,當年 ...

我記得我睇完佢,成日幻想自己掃底天橋上面既人,好似打雀仔咁!
{:1_208:}正{:1_208:}
最記得個壞人揸貨車撞佢,點知撞咗落個化學液體缸內,之後成身腐蝕冲返出來周圍走,最後比大佬架車撞到散晒........呢一幕當年年少睇到有陰影......嚇死我
唯一揸槍好難揸得穩,舞唔掂可動手指
bigbigfriend 發表於 31-1-2020 08:16 PM
最記得個壞人揸貨車撞佢,點知撞咗落個化學液體缸內,之後成身腐蝕冲返出來周圍走,最後比大佬架車撞到散晒 ...

我剛剛睇返主角係正常人果時比人打到變蜜蜂巢咁,都好血腥~
新版一爆就死了~簡單左!
faixwong 發表於 31-1-2020 08:53 PM
唯一揸槍好難揸得穩,舞唔掂可動手指

ME 2,我諗如果要穩陣,掌心要加BLUE TAPE 先會定到落黎
T.P.G 發表於 31-1-2020 12:01 AM
其實我久唔久就睇下佢個價,見佢跌到4牛付近,我就衝動入了!

原價無記錯不用四牛.........

其實ht Robocop已經美型左, 我反而想更佢肥
T.P.G 發表於 1-2-2020 01:04 AM
我剛剛睇返主角係正常人果時比人打到變蜜蜂巢咁,都好血腥~
新版一爆就死了~簡單左! ...

當年睇肥豬台, 唔知咁血腥
後尾睇碟, ED209 short咗殺OCP職員同murphy 被殺, 原來係多好多鎗同大量血腥
robotkelvin 發表於 30-1-2020 07:26 PM
「80年代已經有睇戲既男人,無可能對呢隻野無感情!」第一集正,第二集仲正,講下環保,動作場面夠勁,當年 ...

80年代已經有睇, 但對佢絕無感情, 比星球大戰還低(咁多年起碼都買過幾隻公仔)