Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 玩具商店街:POSE+ 合金系列 P+03 戰國魔神 GoShogun/豪將軍

估唔到 POSE+ 合金系列 竟然可以係一個月內出晒 銀河烈風 Baxingar / 幕臣我 同 戰國魔神 GoShogun / 豪將軍。不過唔好意思,由於農曆年關係,我們暫時未有時間做到 FULL REVIEW .... :64: ... 但都係 LUNCH TIME 時蛇王拍左個 UNBOX 比大家睇住先,全面既評測會盡快送上。簡單講下 d 隻戰國魔神, 約 28CM高既主體唔洗遷就變形可動度高就係必然 la,就連合體後只有約 8.5 cm 高 既小機械人 TriThree / 托莱斯利 亦唔可以睇少,可動一 d 都唔會輸。{:1_377:}

POSE+ METAL 系列 P+03 戰國魔神 GoShogun / 豪將軍
價格:港幣 1,890 元正
發售:2020年1月

https://youtu.be/NsX60PtRKSA

主持:Vince & 白狼
製作:Vince【vince@toysdaily.com
贊助:POSE+【https://poseplus.net/
Special thanks to:Kidult United 共童体

如果大家喜歡,記住 LIKE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   
絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!

謝謝分享!{:1_208:}
已入,真係好正,大隻(28cm高)加関節實淨
謝謝分享!
謝謝分享:64:
之前已 unbox 過 POSE+ 合金系列 P+03 戰國魔神 GoShogun / 豪將軍,片中提到我地會再做多次 full review。今次就搵黎 楓爸 一齊對這隻 POSE+ 既 戰國魔神 做過大評測。

POSE+ METAL 系列 P+03 戰國魔神 GoShogun / 豪將軍
價格:港幣 1,890 元正
發售:2020年1月

https://youtu.be/NuSzCRjJjtE

主持:Vince & 楓爸
製作:Vince【vince@toysdaily.com
Special thanks to:Kidult United 共童体

如果大家喜歡,記住 LIKE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   
絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!

今日狗沖出去入左,書服曬!
馬仔 發表於 29-4-2020 06:13 PM
今日狗沖出去入左,書服曬!

希望冇介紹錯你 la :DD