Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] DX 魔進戰隊

yugi 發表於 19-2-2020 08:32 PM
要等日本播完先播, 上年快盜都係咁, 反而奇怪VIU做完BUILD又唔做ZIO

網上消息好似話3月先播..上次播都係播完隔幾星期先播..但近期無記蝕錢有點驚...{:1_376:}
VIU唔續播拉打又奇..時王都播完唔使等..{:1_219:}
武裝魔進系列01 DX魔進Roland & 魔進Lifton Set
「ウェポン魔進シリーズ01 DX魔進ローランド&魔進リフトンセット」
価格:2,500円(税抜)
3月7日(土)発売!
https://toy.bandai.co.jp/series/sentai/item/detail/11337/

DX 煌輝基地 & 武裝魔進系列02 魔進Carry Set
「DXキラメイベース&ウェポン魔進シリーズ02 魔進キャリーセット」
価格:2,980円(税抜)
4月上旬発売予定!
https://toy.bandai.co.jp/series/sentai/item/detail/11339/

感覺又有大火車合體了{:1_203:}
一早有訂單文字會有列車, 食玩出救急可能想設計一次出到兩款

拍埋轟轟道細咗一個碼,不過透明件我buy~{:1_203:}

日本真的無乜可能唔出火車,戰隊都幾乎套套有火車。。。
魔進戰隊煌輝者 紅色 Sports Car 魔進
魔進戦隊キラメイジャー 赤いスポーツカー魔進

1,100円(税込)

セット内容
赤いスポーツカー魔進…1
取扱説明書…1

商品サイズ
赤いスポーツカー魔進…W約100mm×H約27mm×D約40mm

https://p-bandai.jp/item/item-1000141534/

stonekeung01 發表於 9-3-2020 07:47 AM
魔進戰隊煌輝者 紅色 Sports Car 魔進
魔進戦隊キラメイジャー 赤いスポーツカー魔進

Thanks news! 不過佢TV咁出法有咩用意呢?如果之後會系大合體出場就有意思喇
聖鬥士紫龍 發表於 9-3-2020 11:54 PM
Thanks news! 不過佢TV咁出法有咩用意呢?如果之後會系大合體出場就有意思喇 ...

可能想10幾集後5部機又換一個新外形掛
nice .{:1_202:}

DX 王者特急 King Express

黑色架火車夠型,但係白色架特急好頓,個robot 樣無口會好啲!
煌輝者機械系列02 魔進合体 DX 王者特急 King Express
【発売日】2020年04月18日
【価格】7,920円(税込)

https://toy.bandai.co.jp/series/sentai/item/detail/11385/

睇黑影以為是老變的雷響。。。