Toysdaily 玩具日報

查看: 22170|回復: 20

[新品消息] Sony PlayStation 5 / PS5 發布

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
PS5 控制器 updated

本帖子中包含更多資源

x
最重要都是遊戲本身.........
唔可以玩返ps3, 2,1 就無興趣
mushroom 發表於 16-4-2020 09:48 AM
唔可以玩返ps3, 2,1 就無興趣

部份 game 有 psn 版既,另外仲有 d remake 版,好似 FF7 咁。
我自己黎講,玩過 PS4 之後,真係 返唔到轉頭,以前 d 舊game,都只會玩2下懷念下 law。
:67:
Vince 發表於 16-4-2020 01:22 PM
部份 game 有 psn 版既,另外仲有 d remake 版,好似 FF7 咁。
我自己黎講,玩過 PS4 之後,真係 返唔到 ...

如果psn版可以換機後都玩到就還好

其實我主要玩懷舊game, 所以無所謂
終於見到 PS5主機 真身 !!!

本帖子中包含更多資源

x
https://youtu.be/RuLci-lSeCo
Marvel's Spider-Man: Miles Morales - Trailer Recap I PS5

https://www.youtube.com/watch?v= ... 5j2DzbtoEPxugiTCstM

PlayStation 5 主機 11月19日於香港隆重推出!
PS5 主機【HK$3,980】| PS5 數位版主機【HK$3,180】
明天9月18日中午12時起,於指定官方銷售點 [網上/零售商店] 接受預購

【迎接次世代】

本帖子中包含更多資源

x
Vince 發表於 17-9-2020 01:33 PM
PlayStation 5 主機 11月19日於香港隆重推出!
PS5 主機【HK$3,980】| PS5 數位版主機【HK$3,180】
明天9月 ...

台灣同香港有但不包括......
即刻諗到呢幅圖{:1_203:}
Games trailer 發布

https://youtu.be/EKiEZgLFx6E

:67:我要sf6 ...唔要ps5:43:......................................
滴滴仔 發表於 18-9-2020 04:35 PM
我要sf6 ...唔要ps5......................................

放心,出左 ps5 之後就會有 sf6 ... {:1_203:}
Vince 發表於 18-9-2020 05:05 PM
放心,出左 ps5 之後就會有 sf6 ... {:1_203:}

XD .... 重未買到PS5 正常價