Toysdaily 玩具日報

查看: 8574|回復: 11

[玩具攝影] 幻之機體 【G06 Gundam Mudrock!】高達6號機

幻之機體 【G06 Gundam Mudrock!】高達6號機

幻之機體, 高達6號機,泥岩! 幻之機體陸續有來 而且是1/144的 十分高興~
比較之前的GFF 原來456號機 都時足1/144的! 我留唔留返隻GFF好???
Follow my IG~ www.instagram.com/gundam0efsf
My FB~ facebook.com/gundam.efsf
My blog~ gundamatefsf.blogspot.com

GFF頭角左右有異,造工一般般,入左一隻ex-s deep strike 枝長炮有D彎,放棄入坑。不過樓主每隻高達D完成品太靚了,影得又靚
NT-1的初型+鐳射大炮,沒有什麼新意
G-man 發表於 7-1-2020 03:02 PM
NT-1的初型+鐳射大炮,沒有什麼新意

六號機二十年嚟都係咁嘅樣,想要咩新意?

甩甩漏漏嘅 GFF 終於可以退役。如果肯出MG,再買!
訂左行貨,仲末有得拎
素組王 發表於 8-1-2020 10:31 AM
六號機二十年嚟都係咁嘅樣,想要咩新意?

PS 5都就出,ps2遊戲既機設可以有幾新?
ridge_v 發表於 8-1-2020 07:50 PM
訂左行貨,仲末有得拎

我喺孤獨訂,都攞咗成個星期喎
eddiem249 發表於 8-1-2020 07:58 PM
PS 5都就出,ps2遊戲既機設可以有幾新?

講起都傷心,泥岩嘅模型,由後生等到變中坑...
素組王 發表於 8-1-2020 08:15 PM
講起都傷心,泥岩嘅模型,由後生等到變中坑...

Gm sniper custom 都係
Gundam@EFSF 發表於 8-1-2020 08:37 PM
Gm sniper custom 都係

GM sniper custom 講起就嬲,等咗N年都唔出模型,等我終於忍唔住後高追咗Gundam Fix 0032, 點知轉頭又出 MG又出 HG GTO, 真係 xyz@%&

另外, Gundam Fix 由 0018 開始都轉番 1/144。
素組王 發表於 9-1-2020 02:10 PM
GM sniper custom 講起就嬲,等咗N年都唔出模型,等我終於忍唔住後高追咗Gundam Fix 0032, 點知轉頭又出  ...

都唔係, mk ii嘅高度 同double zeta嘅高度都係未夠情的