Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 邊個系列既魔動王出得最好?

上網睇d comment 好似隻隻都甩皮甩骨買唔過咁...
如果VA mini平d,好似NX系列咁兩魚多d,就真係買得過
暫時得 Megahouse 既 VARIABLE ACTION 出得比較齊 ... 但 VA d 關節比較 鬆 ...
MINI 系列岩岩出,我自已就冇玩過,所以唔知有冇問題。

如果只想買 地隱俠,可以等下 千値練 METAMOR-FORCE
詳情可以睇:http://www.toysdaily.com/discuz/ ... page%3D1&page=1

VA mini玩左 關節緊實返D 但質感真係好膠 好就好在夾到NX魔神
想問下...地隱俠個頭係咪一定係咁深?

我見實物露得半塊面出黎  
sk9091 發表於 4-1-2020 11:10 PM
VA mini玩左 關節緊實返D 但質感真係好膠 好就好在夾到NX魔神

所以就算跌價都唔敢入手住,驚佢轉頭出金屬色
Vince 發表於 4-1-2020 07:20 PM
暫時得 Megahouse 既 VARIABLE ACTION 出得比較齊 ... 但 VA d 關節比較 鬆 ...
MINI 系列岩岩出,我自已就 ...

如果只買地隱俠,仲有一個OPTION係壽屋,嗰隻真係出得好OK,可惜出左一隻之後就好似冇再出。
魔動王 MINI 夠玩, 但價格偏高(對比size同用料)
覺得價格ok的話咪入lol
ctcctf 發表於 6-1-2020 10:33 AM
如果只買地隱俠,仲有一個OPTION係壽屋,嗰隻真係出得好OK,可惜出左一隻之後就好似冇再出。 ...

壽屋 果隻 地隱俠 我不太見意。
1) 佢出左好耐,現在比較難買到。
2) 我聽過佢膝關節有可能會爛。

空 發表於 5-1-2020 12:29 AM
想問下...地隱俠個頭係咪一定係咁深?

我見實物露得半塊面出黎

冇半塊面出咁多,但眼會露出黎