Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 我的2019雜碎年結

過去一年仲少左玩玩具, 經濟同時間都同年紀反比例咁減少左...

最有驚喜係老變Siege同SS系列, 出色到想放棄MP....
模型就開始砌返RG (其實都係完左一隻), 原來而家既RG比砌一隻HG都唔係差好多時間~
最奇就係玩返四驅車, 又新開坑NERF同搖控車...因為有得同小朋友互動, 都幾開心~
另外新牌子如千值練, ACID RAIN都值得一玩的

其餘一D開盒雜碎...

最後既最後...其實玩完有即POST去IG...而家真係好難仲有心情搞一輪先POST到上黎TD...希望ADIM可以努力優化, 等多D人係到出POST開心分享玩具, THX!!
師兄好 post~ 謝分享~

真心覺得要大費周將先出到 post.
唔知係咪我問題, 電話 upload 唔到照片上 TD....
Thx for sharing,估唔到Ching收藏種類都咁多

沒錯,今日今日TD上載圖嘅方法真係有d落後
老變SS系列,呢隻BB電影文哥係出得唔錯,不過之前幾隻文哥就差d,都仲係大背包,而連貨櫃飛行器武器庫嗰隻亦都係美版L級嘅質素,未去到MPM級
fktuen 發表於 4-1-2020 01:20 PM
師兄好 post~ 謝分享~

真心覺得要大費周將先出到 post.

要自已搵地方upload (我用imgur),再copy link 去TD個post到...
laiken 發表於 4-1-2020 04:46 PM
老變SS系列,呢隻BB電影文哥係出得唔錯,不過之前幾隻文哥就差d,都仲係大背包,而連貨櫃飛行器武器庫嗰隻 ...

SS頭20隻我都覺得麻麻,但越出越好,我都覺得電影123隻文可以再出好D
threeeye914 發表於 4-1-2020 05:44 PM
SS頭20隻我都覺得麻麻,但越出越好,我都覺得電影123隻文可以再出好D

但孩記應該就唔會重出返電影123文哥2.0版,希望電影4,5文哥(武士版)可以出好d