Toysdaily 玩具日報

查看: 8051|回復: 14

[個人收藏] threezero: TRANSFORMERS《柯博文》 BumbleBee

終於在2019年最後一天收到這個3A強勁大作 柯博文,去圖:love:
可惜孩記唔俾人出可變形,如果唔係,我覺得呢間廠應該可以出到Metal Bulid甚至Metsl Structure解体匠機級數可變形嘅老變玩具
我都訂左,但仲未收到e mail拎得。。。
laiken 發表於 1-1-2020 11:15 PM
可惜孩記唔俾人出可變形,如果唔係,我覺得呢間廠應該可以出到Metal Bulid甚至Metsl Structure解体匠機級數 ...

對,不能變形有少少可惜,不過,怕做變形時冇咁靚吧,為左可以變形,我又訂左別一款老文了。
jeffyen83 發表於 1-1-2020 11:29 PM
我都訂左,但仲未收到e mail拎得。。。

可能你呢個月有得收吧,加油{:1_235:}
呢隻我都訂咗,快啲有得玩就好。之前買咗blitzwing同bumblebee好滿意。:43:
numan123 發表於 2-1-2020 01:19 AM
呢隻我都訂咗,快啲有得玩就好。之前買咗blitzwing同bumblebee好滿意。

玩上手後,心思思想入返隻大黃蜂{:1_206:}
DVD迷 發表於 2-1-2020 08:43 AM
玩上手後,心思思想入返隻大黃蜂

魔鬼的聲音:買啦!買啦!.......{:1_203:}
numan123 發表於 2-1-2020 12:55 PM
魔鬼的聲音:買啦!買啦!.......

唔係唔想買,度度都冇貨,最後老友話有得訂,叫左老友幫訂左,等收:DD
比例很好, 價格合理, 只是不能變.............
g4cube 發表於 3-1-2020 06:55 AM
比例很好, 價格合理, 只是不能變.............

都冇所謂,變有變玩,但不能變通常靚過可變多啲{:1_227:}
numan123 發表於 2-1-2020 12:55 PM
魔鬼的聲音:買啦!買啦!.......

終於送到手上,不要等一星期即到:D

https://youtu.be/3PShRcxWG-I
DVD迷 發表於 8-1-2020 11:40 PM
終於送到手上,不要等一星期即到

https://youtu.be/3PShRcxWG-I

魔鬼聲音再次響起:Blitzwing都好正:love:
DVD迷 發表於 3-1-2020 01:47 PM
都冇所謂,變有變玩,但不能變通常靚過可變多啲

其實去到呢個質素程度,可變都唔會降低外觀。只係孩記唔肯俾個權人哋去做