Toysdaily 玩具日報

查看: 8353|回復: 12

[分享討論] 網上圖, 日本福袋

咁荀?不過可能係少數

呢間嘢..本身啲貨炒得仲貴過香港...估唔到福袋就咁荀...
笨大竟有咁多貨尾?{:2_303:}
日本 d 福袋真係睇到流晒口水。:he:
Have you Fact Check about it ? May be self making photos !
我覺得似網上D咩賭錢賭馬賭波贏大錢果D圖,幾成真就...{:1_203:}
賣一袋,蝕一袋!難以置信!
gapkwan 發表於 2-1-2020 12:46 PM
Have you Fact Check about it ? May be self making photos !

I have the same feeling about it...
可能100袋先一袋的大獎來

好過香港果堆全垃圾的福袋
yugi 發表於 3-1-2020 05:15 PM
可能100袋先一袋的大獎來

好過香港果堆全垃圾的福袋

Not only HK. I think even Japan is doing the same thing !

Remember the main concept of 福袋 ?

Putting all the "Not Popular or Dead products items" together and sell it !
日本買玩具或中古,盒有少少殘都有得再平,香港個未爛都當新貨,點同。。。:47:
gumdum2387 發表於 1-1-2020 10:29 PM
呢間嘢..本身啲貨炒得仲貴過香港...估唔到福袋就咁荀...

請問是那間店?

D鋪賺到笑啦 百幾蚊一盒shf 可以賣到去六七百,大家仲要爭住要,大家唔係玩緊玩具,而係比緊玩具玩啦