Toysdaily 玩具日報

查看: 6343|回復: 12

[個人收藏] 2019超瘋狂的一年

Metal Robot Spirits

Robot Spirits 買左N咁多盒

今年買既 2/3

年尾大絕 Metal Structure

用一年時間只買 高達 :47:
果然有 愛 {:1_208:}
Vince 發表於 24-12-2019 07:15 PM
用一年時間只買 高達
果然有 愛

淨計 robot spirits gundam買左160盒 ><
師兄好好心機呀!{:1_377:}
幾乎所有 robot 魂 都加水貼 {:1_221:}
鐘意高達但自己唔太想慢慢砌模型,robot魂真係首選
嘩,太震撼了!

不太懂得怎樣找師兄2018年的年結,很有興趣知道舊年買的是什麼,又是什麼令到今年這麼瘋狂 (多數還要後追,點解以前冇落手),等聽故仔,謝謝!

kagaloo 發表於 26-12-2019 02:02 AM
嘩,太震撼了!

不太懂得怎樣找師兄2018年的年結,很有興趣知道舊年買的是什麼,又是什麼令到今年這麼瘋狂  ...

以前玩shf拉打,但出左真骨後就冇哂心機玩。

今年搬新屋多左好多模型櫃。

最重要都係成條line忽然獲批入境許可>.<
{:1_236:}壯觀! 我得幾隻robot魂,只可以排隊偷渡{:1_198:}
xxx1874 發表於 26-12-2019 06:49 AM
以前玩shf拉打,但出左真骨後就冇哂心機玩。

原來涉及管制條例,明白明白,兩方達成共識,可喜可賀。
我估師兄都會好識做地用珠光寶氣LVMH等等疏通疏通。{:1_220:}

Merry X'mas!
kagaloo 發表於 26-12-2019 11:57 AM
原來涉及管制條例,明白明白,兩方達成共識,可喜可賀。
我估師兄都會好識做地用珠光寶氣LVMH等等疏通疏 ...

原來許可證係一line換一line,^.^

跟住又發現原來metal robot spirits 係包 robot spirits 同 ka

好彩當初揀 metal build 同 metal robot spirits揀岩左

>.<

其實我老婆唔係好阻我買玩具,不過有d限制係好事,唔係買買埋,一係破產,一係冇位擺
,又可能中左b社圈套,一時衝動買左d短命line
嘩全部都係一年內入哂!?好似我依啲草根階層真係好難感受到,都恭喜師兄買得所愛。