Toysdaily 玩具日報

查看: 6005|回復: 10

[分享討論] 2019年十大喜歡入手 by combattrav

又到每年回顧小弟今年最喜歡10大入手嘅時候, 今年我相信大家嘅心情都十分尋重,希望大家能夠係覓得自己心愛玩具嘅同時能夠得到一份心靈安慰,雖然重有十幾日先過2020............

No. 1 Popy Jumbo Machinder 大空魔竜

估唔到係機緣巧合

下今年覓得一條大龍,儘管有少少缺陷但已經非常心足,我相信大膠之路我已經行完......

No. 2 Popynica 皇牌突擊隊

另外一套儲咗好多年先至噪得齊嘅合金終於係今年完成

No. 3 Maize RX78-1

呢隻大家可以算係香港人嘅驕傲喺日本亦都唔係個個買得到佢同意左以前70年代大家嘅味道

No. 4得裝機冰

呢套世博set係我細個嗰陣經常陪伴着喺身邊嘅玩具今年能夠搵得返算係非常好彩

No. 5 DX Popynica Volt V (Phase 1)

No. 6 DX 連環小金剛 銀河號

No. 7 電腦奇俠SIDE MACHINE

No. 8 無敵ロボ トライダーG7

No. 9 電子戰隊

No. 10 SOC GX88

大家等咗佢30幾年終於Ben大今年可以出到佢基於版權嘅問題真係好難得

wow! u are vintage lover!
OMG!! These are great collections!! :handshake:
恭喜Ching入手心頭好
不過好似只得No.10隻GX88係2019嘅出品
V大呢間房「視、聽、玩」一應俱全,都係好多師兄嘅夢想:DD

:64:thx Gundam@EESF Hing, yea I mainly collect vintage chogokin...........
fktuen 發表於 22-12-2019 02:15 PM
OMG!! These are great collections!!

Thx support:64:............
laiken 發表於 22-12-2019 05:05 PM
恭喜Ching入手心頭好
不過好似只得No.10隻GX88係2019嘅出品

冇錯因為主題係我自己2019自己喜歡嘅十大入手而唔係係2019出產玩具十大入手
wwwkcc 發表於 22-12-2019 07:24 PM
V大呢間房「視、聽、玩」一應俱全,都係好多師兄嘅夢想

多謝wwwkcc兄支持:64:
件件都係 貴野 :$

:64:...............Thx For Support Vince兄