Toysdaily 玩具日報

查看: 16773|回復: 12

[詢問] 點解咁多人放 war machine mark 4?

呢隻其實是否出得差? 我見唔少人全新都蝕放.
wm4和im7好似開左一陣就畀人訂爆。不過,我見有人拎住六張單去取貨。所以呢!經濟不景是有好大影響。

真正的原因是和當年mark42一樣,開訂早早收工,反而將大部分貨俾分銷商,由於開訂轉頭就爆,造成餓狗搶屎效應,要買的一早俾炒價入,之後大量供應而war 乜先又唔係真係咁hit,股票裏的搭雞棚效果散晒,由於佢哋係攞貨價,所以未必真係蝕,ht傾向將死貨俾班疊馬仔散貨,唔肯自己門市認衰仔出貨,咁會俾人知唔賣得,個神話會幻滅,我都正價入左,呢隻我喜歡,有數碼迷彩,唔錯的
都系果句:供求关系:36:
我很早已買了單,貴三四百,怕到時炒到上天。現在還在等派貨。
原設全身大量紅燈,HT有能力但無做到
加上3樓師兄講個樣野

自己都想入
但既然炒家炒野可以賺,無理由只賺無蝕
批原價6折左右死等佢二千先入
就算原價要買都等HT
交叉人 發表於 22-12-2019 10:02 AM
真正的原因是和當年mark42一樣,開訂早早收工,反而將大部分貨俾分銷商,由於開訂轉頭就爆,造成餓狗搶屎效 ...

咁都真係要有班有本錢唔介意坐貨嘅疊馬仔去食貨先得
唔只 IRONMAN,好多都炒唔起,跟據知情人士講,主要係冇左班大陸客來搶貨,所以有D不升反跌。
antonywong2001 發表於 2-1-2020 05:25 PM
唔只 IRONMAN,好多都炒唔起,跟據知情人士講,主要係冇左班大陸客來搶貨,所以有D不升反跌。 ...

无傻啦!量大而已加电影热度减退
平有平炒,貴有貴炒; 炒樓炒玩具, 炒到香港咩Q都貴
小弟$22時入手,比原價係咪平左?
不過最重要是,其實佢外型可動都非常一流!
個背包直頭係靚!

最錯係佢支架竟然比褲浪小勾勾,隻野差不多1.3KG 根本就完全承唔住
我而家等緊個第三方夾腰支架到先敢罰企!
無左ironman,一早就潮退,而家marvel 要做返個會穿甲既角色,咁就會翻身
其實點止放呢兩隻呀,有d人等錢洗,有d人想脫坑,放得就放罷了