Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure-rise Standard ULTRAMAN -ACTION- 系列

DYNA同GAIA有點兒過了位
Figure-rise Standard ULTRAMAN SUIT ZERO -ACTION-

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Zero應該要有埋早二萬年嘅手型囉{:1_374:}
Figure-rise Standard ULTRAMAN [B TYPE] -ACTION-

Figure-rise Standard ULTRAMAN SUIT Ver7.5 -ACTION-

https://bandai-hobby.net/site/fi ... ineup.html#ultraman

同之前出過有咩唔同??
banksy 發表於 7-4-2020 02:23 PM
同之前出過有咩唔同??

取消LED燈,改為活動關節,
之前腰部軀體位置裝LED

本帖子中包含更多資源

x
其實隻腳同大比位冇改都可以慳返,我寧願屍站發光算

Figure-rise Standard ULTRAMAN [B TYPE] -ACTION-
価格:3,000円(税抜)

Figure-rise Standard ULTRAMAN SUIT Ver7.5 -ACTION-
価格:3,000円(税抜)

http://bandaihobby.hatenablog.com/entry/2020/04/09/180000

価格: 3,300円(税10%込)
発売日: 2020年04月11日
https://bandai-hobby.net/item/3712/

価格: 3,300円(税10%込)
発売日: 2020年04月11日
https://bandai-hobby.net/item/3713/

本帖子中包含更多資源

x
仲未見街。。。唔通要星期二{:1_215:}
奶嘢琴日買咗唔洗2字頭無coding要上色 銀色有水紋 買前請三思
JAYLAU2024 發表於 13-4-2020 08:33 AM
奶嘢琴日買咗唔洗2字頭無coding要上色 銀色有水紋 買前請三思

我係諗住全隻噴 我尋日行哂旺角深水埗都冇。。。師兄你喺邊度入手㗎??
mokfung1985 發表於 13-4-2020 10:12 AM
我係諗住全隻噴 我尋日行哂旺角深水埗都冇。。。師兄你喺邊度入手㗎?? ...

旺角(招) 人我都估唔到會有 七星俠都有
JAYLAU2024 發表於 13-4-2020 02:03 PM
旺角(招) 人我都估唔到會有 七星俠都有

蕉人都唔洗兩魚。。。睇黎街價仲平
mokfung1985 發表於 13-4-2020 07:27 PM
蕉人都唔洗兩魚。。。睇黎街價仲平

未必, 蕉人好多時新出模型比起SSP平