Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Sideshow 1/6 小丑 Exclusive Version(多圖)

等左成年終於等到啦!!!!!{:2_297:}

真係好耐冇出過post啦,但呢隻我唔出唔得,因為我太鐘意佢啦。
上年一公布會出就即刻訂咗,原先話下年年頭先有,點知提早咗變咗聖誕禮物。

我訂嘅係特別版係多一個頭雕。

盒設計得好靚,後面有實物嘅圖,打開咗之後盒入面兩旁都有唔漫畫嘅小丑。

配件唔算特別多,有十隻唔同姿勢嘅手、一支槍、一支crowbar、一支手杖、一把刀,一張牌同兩支旗仔。

今次呢個係sideshow第二次出嘅1/6小丑,頭雕冇咁漫畫而係偏向真實化啲。反而咁樣令到我覺得小丑更加邪惡,表情做得好好。第二個頭雕我完全冇後悔訂咗特別版,實在做得太靚,個種瘋狂、為所欲為嘅感覺全部出晒嚟。

呢隻小丑雖然配件比第一隻小但係個頭雕比第一隻出色。

今次唯一扣分嘅地方係啲關節位好難換,我要用熱水浸先鬆到出嚟,我比較小玩sideshow唔知佢哋係唔係不嬲都係咁。

點都好多謝大家收睇!

nice                   {:1_202:}
大笑頭雕非常正,多謝C hing 分享!