Toysdaily 玩具日報

查看: 10498|回復: 29

[個人收藏] 千值耶佬 & 把鬼EX格硬出

訂咗3年,我等一個機會,唔係要話俾人聽我威!只係想話俾人知...我鍾意嘅嘢就一定會買!但你睇你似咩?睇吓你似咩呀!你有爭取過咩?冇呀!冇呀!咁就3年喇FEWTURE!:blame:

螺絲位爆咗上唔實件件,自己用膠水黐死佢算

支鎗個夾口俾裡面啲軸頂住

唔上stand就吓位都勉強企到

上stand站屍就幾型嘅

反而千值喺冇乜期望下又出得幾好,去到第3隻終於個頭同塊腳甲唔會一郁就甩,整體玩起嚟比前兩隻感覺好之餘仲多3個箱玩吓:he:

I'm fxxking angry with Garland................. :*:*:*
It's out?! Unbelievable!
Thanks for sharing.
This Garland has been on my "wish (but out of my league) list" for years.
Nice to see the very first released product pics.

Fewture... the love, the hate, the price...

I know it is less than ideal, but congratulations for finally attaining it.  I'm jealous.

Douglas.M.Saint 發表於 9-12-2019 12:23 PM
I'm fxxking angry with Garland.................

哈哈哈我嗰晚睇咗都知德哥你有幾滾架喇~:DD
kagaloo 發表於 9-12-2019 12:29 PM
It's out?! Unbelievable!
Thanks for sharing.
This Garland has been on my "wish (but out of my league ...

For display only, don't play:he:
好在一向對 無限地帶 冇 feel :(
之前都有諗過訂, 但見電單車時與人比例很怪, 所以放棄:(
以EX往蹟,師兄都敢於挑戰佢隻格拉度,真係大愛大勇;
又肯上o黎TD 無私分享經歷,俾大家借鑒,對我o地都可謂大仁大義。

請受小弟一拜!:64:
Vince 發表於 9-12-2019 03:14 PM
好在一向對 無限地帶 冇 feel

吓咁多戰鬥場面都唔睇:35:唔睇入面啲囡都睇吓宮理久美啦:he:
杉原杏璃 發表於 9-12-2019 03:43 PM
之前都有諗過訂, 但見電單車時與人比例很怪, 所以放棄

師兄慳咗呢二千幾真係要好好慶祝吓{:1_377:}
wwwkcc 發表於 9-12-2019 04:56 PM
吓咁多戰鬥場面都唔睇唔睇入面啲囡都睇吓宮理久美啦

咁多戰鬥場面 = 愛情動作場面 ??
:(

yes!yes!yes!哈哈哈哈哈........................  發表於 9-12-2019 05:22 PM
Garycharm 發表於 9-12-2019 04:03 PM
以EX往蹟,師兄都敢於挑戰佢隻格拉度,真係大愛大勇;
又肯上o黎TD 無私分享經歷,俾大家借鑒,對我o地都可 ...

冇計我真係好受EX合金嗰種美形,如佢真係出太寶郎我諗我都會照訂:(
忘記咗預定有打算後追格蘭度
望望個價成2K4
再睇埋樓主分享
已打消念頭

基於千值爛yellow太唔似樣
都係唔捨得入
要有愛,奇蹟,說得先可以玩得