Toysdaily 玩具日報

查看: 6674|回復: 12

[新品消息] BANDAI ENTRY GRADE 幪面超人 ZERO ONE RISING HOPPER 模型

ENTRY GRADE 仮面ライダーゼロワン ライジングホッパー
価格: 1,100円(税10%込)
発売日: 2020年03月
https://bandai-hobby.net/item/3594/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
妖, 你frc出出下又整個不可動系列
真心   呢個 0 愛
唔駛錢 都唔想砌
白狼 發表於 5-2-2020 02:31 PM
真心   呢個 0 愛
唔駛錢 都唔想砌

仲未公布FRS, 可能令和開始係呢個不可動系列, FRS只出平成
無活動能力都收千一日元?:47:
企定定手轉轉即番十年前,冇乜意義呢{:1_203:}
普通玩家唔會有興趣,但另一班模型狂人可能會覺得係挑戰,將這個不可動模型來個超絕大改造,變成全關節可動。
宣傳圖已寫得很清楚,這是培養幼童対砌模型產生興趣,和父母一齊砌的親子糸列,所以對住一盒兒童玩具要求呢樣批評嗰樣有甚麼意思......
我覺得For小朋友訓練喜歡模型係ok
bigbigfriend 發表於 5-2-2020 09:22 PM
宣傳圖已寫得很清楚,這是培養幼童対砌模型產生興趣,和父母一齊砌的親子糸列,所以對住一盒兒童玩具要求呢 ...

英雄所見略同
ENTRY GRADE 仮面ライダーゼロワン ライジングホッパー
価格: 1,100円(税10%込)
発売日: 2020年03月28日
https://bandai-hobby.net/item/3594/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
同食玩爭生意{:2_303:}

食玩就同正規模型爭生意和鬥貴{:1_232:}{:1_232:}{:1_232:}