Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Variable Action Hi-SPEC《新世紀 GPX CYBER FORMULA 11》SUPER ASURADA AKF-11

mkmlo 發表於 21-10-2021 11:18 PM
唔知幾時先會出 AKF-0/G ..... 出完 Double One 加個二次增壓又出多部 AKF-0, 然后才是 AKF-0/G  ...

師兄你記錯咗啦,二段加速係AKF-0開始出現,唔係由double one開始,而double one同AKF-0外形上係唔同,設定上AKF-0係用咗變形金屬,佢變aero mode啲細位都改變得幾多,唔係double one果隻變形級數可比,我個人認為AKF-0個變形難度唔比凰呀少,好多變形位都係好細又難收起,相信以依家可用的玩具物料係好難實現出嚟(結果就好似凰呀super aero mode咁變到唔湯唔水)
隻凰呀真的是........我都唔敢變形太多次.....
k_dash 發表於 22-10-2021 07:03 AM
師兄你記錯咗啦,二段加速係AKF-0開始出現,唔係由double one開始,而double one同AKF-0外形上係唔同,設 ...

多謝師兄詳細講解!希望出 AKF-0 的時候有突破啦!
見咁耐無消息。Check 1 check 先知原來依家要2022年5月先出貨.
訂接近兩年 !!!!
mobi 發表於 24-12-2021 05:56 PM
見咁耐無消息。Check 1 check 先知原來依家要2022年5月先出貨.
訂接近兩年 !!!!

現在訂左真係要記低,因為分分鐘要一、兩年先出貨(如果順利的話)
延期發售
2022年5月下旬→2022年9月下旬予定
【製品名】
ヴァリアブルアクション Hi-SPEC 新世紀GPXサイバーフォーミュラ11 スーパーアスラーダ AKF-11
ヴァリアブルアクション Hi-SPEC 新世紀GPXサイバーフォーミュラ11 スーパーアスラーダ AKF-11 【限定特典つき】
https://www.megahobby.jp/news/article/5366/
模型版的細車係咪死左line啦?
stonekeung01 發表於 11-5-2022 03:34 PM
延期發售
2022年5月下旬→2022年9月下旬予定
【製品名】

9月好大機會又再延期,真係要將D訂單貼晒响牆上面先得,真係記唔到!

竟然走咗去砌住呢隻頂住癮先,又幾大㗎喎

AKF-11 點解會有螺旋升壓嘅?

係咁依都有得叫變下形同開升壓渦
見到話9月27日發賣.
終於
有無人知邊度有現貨? 前幾日福姑有但又好快無曬
有凰呀既表示繼續等 akf 0
星期一終於攞到. 好靓, 好玩.
同樓上ching一樣期待出埋AKF-0
mobi 發表於 5-10-2022 04:38 PM
星期一終於攞到. 好靓, 好玩.
同樓上ching一樣期待出埋AKF-0

AKF-0 是萬分期待的。。。。希望2024年有機會到手!
mkmlo 發表於 5-10-2022 11:04 PM
AKF-0 是萬分期待的。。。。希望2024年有機會到手!

冇可能啦
呢隻我訂左2年先收到
AKF-0都仲都有消息話要出開訂
點可能24年會有
依家都係等緊架初代GSX