Toysdaily 玩具日報

[其他] 星戰 1/5000 Star Destroyer 滅星艦

細細個對星戰印象最深嘅,一定有呢一隻。
無乜概念星戰模型點先叫好,但細節方面我好滿意……唯一就係零件太少……
不過有燈,有細節,OK啦……或者可能我真係對星戰無乜要求……既然連LEGO版都買得咯……模型,不在話下啦

好大............................啲相..

spaceship {:1_221:} nice sharing.

my favorite is mothership from Homeworld series. :love:

i also painted spaceship in this month :^

but their size are much smaller than yours :DD

剛完成的另一隊星際戰艦 :)

ygat2005 發表於 23-11-2019 01:37 PM
剛完成的另一隊星際戰艦

我真係無你甘好心機……T_T

3rd fleet is coming....  發表於 25-11-2019 10:35 AM
Very nice.{:1_377:}
買左盒Millennium falcon,由於自己不嬲玩開HG, MG高達,
所以e家一開盒見全白件,真係未諗到點開始.
Gundam6j 發表於 27-11-2019 12:41 AM
Very nice.
買左盒Millennium falcon,由於自己不嬲玩開HG, MG高達,
所以e家一開盒見全白件,真係未 ...

Millennium falcon……無論兩個比例都嘔血……不過比起1/72, 1/144反而感覺精緻D……